Till salu inom: ”

andrahandsuthyrning borås säljes

Tidigare annonser till salu

Vi är ett skötsamt par, 27 och 25 år, som är intresserade av att hyra en lägenhet i centrala Göteborg. För tillfället hyr vi en lägenhet i Borås och i Varberg, vi söker nu en gemensam omöblerad 3:a eller stor 2:a. Vid eventuell andrahandsuthyrning önskar vi minimum ett års kontrakt. Vi är djur-, rökfria och inga betalningsanmärkningar. Vi har stabila inkomster efter våra respektive högskoleutbildningar, fast anställning som logistiker samt vikariat inom förskola. Referenser från nuvarande hyresvärd lämnas på begäran. Med vänlig hälsing Gustav och Emma 073-022 15 18
Hyr ut min lägenhet som ligger mycket centralt i andrahand. Ligger mellan Textilhögskolan och Södra torget närmare bestämt. Lägenheten är möblerad. El, vatten och värme ingår i hyran. Anledningen till andrahandsuthyrning är pga. utlandsstudier, och därför hyr jag ut lägenheten under vårterminen 2011. OBS! Ansökan sker genom ett kort personligt brev eller per telefon Mina krav på den som tar över kontraktet temporärt är att den ska vara skötsam, ordentlig och tjej. Vid skriftlig ansökan, skicka till min e-mailadress.
Hyr ut min rymliga etta på 47 m2 under sommaren! Andrahandsuthyrningen gäller juni, juli och augusti. Lägenheten är möblerad och i gott skick. Lägenheten ligger på Kristineberg. I hyran ingår el, bredband och tv. Bussförbindelserna är bra och går relativt ofta. Det tar fem minuter att åka in till centrum. Som hyresgäst skall du vara djur- och rökfri. Hör av dig för mer information!
Två rum och kök om 64 kvadratmeter med balkong (tillgång genom ytterdörren) uthyres i andra hand från den 1 augusti och tillsvidare dock maximalt ett år. Hyra 5589 kr/mån inklusive kabel-tv och är den hyra som hyresvärden Wilhem för närvarande debiterar mig med, jag kommer således inte ta ut någon överhyra för lägenheten. För min trygghet så är min tanke att även ta in en månadshyra i deposition vilket återbetalas efter hyrestidens utgång. Om intresse finns så kan jag även låta nuvarande bredbandsabonnemang löpa vidare för lägenheten, kostnaden för denna är 359 kr/mån och hastigheten är 10/10 Mbit/s. Lägenheten är belägen på andra våning i ett förhållandevis nybyggt hyreshus med fem minuters promenadavstånd till centrala Borås. Lägenheten har mer eller mindre genomgående parkettgolv och är målad vitt alternativt ljusgrått. Tvättstugan tillsammans med torkrum är nyrenoverad. Lägenheten kommer hyras ut omöblerad och efter godkännande från hyresvärden finns eventuellt även möjlighet att ta över lägenheten efter andrahandsuthyrningen. http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?var=%f6vre+kvarngatan+32 Tveka inte om att höra av dig vid eventuella frågor.
Vi är ett skötsamt par, 27 och 25 år, som är intresserade av att hyra en omöblerad lägenhet i centrala Göteborg. För tillfället hyr vi en lägenhet i Borås och i Varberg, vi söker nu en gemensam 3:a eller stor 2:a med tidigast inflyttning den 1:e november och senast 31:e december. Vid eventuell andrahandsuthyrning önskar vi minimum ett års kontrakt och vi förutsätter att ni som önskar hyra ut redan har ett godkännande från eran hyresvärd/förening. Möblerade lägenheter är ej av intresse. Maxhyran är givetvis beroende av område. Dem områden som är av intresse utöver innerstaden är Masthugget, Majorna, Annedal, Landala, Vasa, Guldheden, Johanneberg samt Gårda och Örgryte i öster. Vi är djur-, rökfria och inga betalningsanmärkningar. Vi har stabila inkomster efter våra respektive högskoleutbildningar, fast anställning som logistiker samt vikariat inom förskola. Referenser från nuvarande hyresvärd lämnas på begäran. På grund av tjänsteresa når ni oss enklast per mail fram till och med lördagen den 1:e oktober. Med vänlig hälsing Gustav och Emma 073-022 15 18