Till salu inom: ”

andrahand tyresö säljes

Tidigare annonser till salu

Lägenhet på 48 kvm, med balkong och badkar i bra bostadsrättsförening. Lägenheten är belägen högst upp i fastigheten med utsikt mot lummig gård. I fastigheten finns hiss. Område: Östra Skogås/Tyresö - i närheten av Drevviken. Denna bostad är insänd av BoPunkten.se. All information om bostaden finns på http://www.bopunkten.se, vill du kontakta uthyraren måste du vara betalande medlem på BoPunkten.se. Med rabattkoden JP32 får du 10% rabatt på medlemskapet. Bostaden finns på: http://www.bopunkten.se/annonser/19072/
Vi är en skötsam familj av 2 vuxna och 3 barn. Vi önskar att hyra en lägenhet eller alt en del i en villa för längre tid varsomhelst runtom stockholm och närkommuner (var tvungen o välja EN kommun när jag la in annonsen, gick inte o välja alla), då vår nuvarande kontrakt tar slut snart och vi behöver bo andrahand ytterligare en gång innan det är vår tur i bostadskön under år 2014! Vi kan bevisa fast inkomst, och deposition är inte problem , dock i samband med kontraktskrivning. Flytt kan ske omgående, dock senast månadsskiftet nov/dec ! Önskar snabba svar!
Ansvarfull personer från April 30
Fin ljus 2:a med stor balkong uthyres i andrahand from 1juni t om juni-12 med möjlighet till förlängning. Lägenheten ligger på baksidan av granängsringen med närhet till både grönområden,skola,dagis och matäffar. Buss direkt utanför huset till tyresö centrum samt gullmarsplan. lägenheten uthyres omöblerad elr delvis möblerad. Hyran är på 6500.-(el ingår) 2 månads hyror i dep som återbetalas vid utflytt om lägenheten lämnas i samma skick som vid uthyrning.
Hej! Finnes: Lägenhet på 48 kvm, med balkong och badkar i bra bostadsrättsförening. Lägenheten är belägen högst upp i fastigheten med utsikt mot lummig gård. I fastigheten finns hiss. Område: Östra Skogås/Tyresö - i närheten av Drevviken. 18 minuter till T-centralen och 2 minuter till pendeltågsstation. Krav: 3-månaders dispostition, inga rökare, inga husdjur. Vid intresse, vänligen maila!