Till salu inom: ”

andrahand bilbarnstol säljes

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolar, skötbord, ståbräda och barnvagn med tillbehör säljes 1.Bilbarnstol, Acta Graco - Duoflex Comfort. Bak- och framåtvänd. Från 2004. Bruksanvisning. 800 kr. 2.Bilbarnstol, Britax - Freeway. Endast bakåtvänd. Från 2002. Bruksanvisning http://www.britax.se/pdffiler/fwbruks.pdf. 600 kr. Med solskydd och lekbord-650 kr. 3.Bilbarnstol, Britax. Endast bakåtvänd. Från slutet 1990-talet. 300 kr. (ej bild) 4.Bilbarnstol, . Bak- och framåtvänd. Från början av 1990-talet. 50 kr. 5.Bilbarnstol, Maxi-Cosi. Äldre modell för bäbisar. Kan användas som babysitter då den är ställbar i ligg- och sittläge. 50 kr. 6.Barnvagn, Brio. Ligg- och sittvagn. Från 2001. Ligginsats med fast botten och ställbar till sittvagn. Sufletten är solblekt. 300 kr. Tillbehör som kan säljas separat: Vinteråkpåse. 30 kr. Sommaråkpåse. 30 kr. Regnskydd. 30 kr. Myggnät. 30 kr. 4 st Hjulskydd för inomhusbruk. 30 kr. Shoppingpåse inkl fastsättning för vagn. 30 kr. Vagn och alla tillbehör säljes för 450 kr. 7.Ståbräda. 100 kr. 8.Skötbord, vägghängt. 200 kr. Ingen av bilbarnstolarna har varit med i någon krock.
Säljer en bilbarnstol från 0-13 kg. Märke: Britax Utan bas och är en väldigt lätt och smidig stol som är lätt att sätta dit och ta bort den ur bilen. Det är avtagbart klädsel för tvätt exempel. Inga hål eller fläckar utan är i bra skick! Säker och självklart EJ krockad. Tre punktsbälte med justering efter det att barnet växer. Vi har tyckt om stolen väldigt mycket och haft den till våran son som nu växt ur den. Mejla eller ring går lika bra :)
Framåtvänd bilbarnstol från BRIO. Stolen har enbart använts av vårt barn(ej andrahand). - Reglerbar höjd på huvudskyddet (6 olika höjder) - Både barn och stol spänns fast med bilens trepunktsbälte - Bältesförare ser till att bältet ligger rätt över axeln - Löstagbar rygg - bälteskudden kan användas utan rygg då det blir för trångt för barnet - Två utdragbara mugghållare i bälteskudden - Avtagbar och tvättbar klädsel - Kan placeras på ala platser i bilen som inte har krockkudde
Stolen till vänster är av märket Britax "hi-way" och är i absoluta topp skick! Stolen är av tillverkningsår 2011 och endast brukat av ett barn Den är avsedd för barn från 0-25 kg och skall monteras bakvänt. Denna stol säljes för 950:- Stolen till höger även denna av märket Britax fast med modenamnet "freeway" . Tror att stolens tillverkningsår av vad som går att utläsa är 2006 (köpt av mig i andrahand). Även denna stol är för användare mellan 0-25 och skall monteras bakåtvänd och i bra skick. Denna stol begär jag 300:- för.
Bugaboo cameleon. Säljer hela paketet för 4500 eller endast barnvagn och tillbehör för sig. Barnagn med ligg och sittdel 2000, se bild... för tillbehör se nedan: Silver chassi med svart/rosa/gråa detaljer Tillbehör: -Adapters till maxi cosi bilbarnstol 300:- -Original svart tailored fabric set (OBS, att solsyffletten är blekt, övriga i fint skick), ingår med vagndelar.. - Nyinköpt rosa tailored fabric set i fint skick, använt en säsong, nypris 1295, säljer 900:- - Sommarhjul, ingår med vagn - Vinterhjul, använda en säsong, nypris 800, säljer för 600 - Regnskydd (OBS har spruckit lite i nedre kant) ingår med vagn - Bugaboo organizer, knappt använd, nypris 395, säljer för 300 - Fleece åkpåse, 500:- - Grå varukorg, ingår med vagn - Ståbräda för ett äldre syskon eller en äldre kusin , nypris 880, säljer för 700:- Maila eller Messa helst då jag ibland har svårt att svara i telefonen. OBS! Jag har köpt vagnen för ett år sen i andrahand så har ej årsmodell.