Till salu inom: ”

andra hand barnvagnar säljes

Tidigare annonser till salu

Fin vagn för 1-5 åringar. Svart med neon rand, Bord, väska samt korg under vagnen. Sitt läge och liggläge ! Det går alltså bra att ha även mindre barn som sover i vagnen. Regnskydd Sele i vagnen. Roterande hjul fram gör det lätt att köra vagnen även med en hand. Tar mycket lite plats i bilen. Blir mycket kompakt när den fälls ihop. Perfekt allroundvagn när du slutar använda den stora liggvagnen.
Jag behöver hyra ut min 2.a på 65 kvm på 4.e våningen. Uthyres omöblerad. Ljus & fin lägenhet nära T-bana, centrum - nära till Skärholmen C alt ca 25 min till Sthlm City. Det är ett lugnt område barnvänligt, bra & trevliga grannar. Nära till fina grönområden, bad, minigolf & camping. Jag har djur, 2 katter. Hyra: 5.403, möjlighet till garageplats. Badrum & WC renoverat 2004. Bredband finns. Ej studerande., ComHem finns Tvättstuga finns i huset, barnvagn & cykelrum. Inflyttning: Juni 2011 Endast seriösa svar. Vänligen kontakta mig på mejl för vidare info.
Jag heter Leonard, min hustru Hanna och vår lilla dotter Linnéa. Vi önskar hyra en lägenhet i ett tryggt område i Malmö (med nära komunikationer till Lund) från och med 15 augusti på första våningen eller med hiss på grund av barnvagnen. Det spelar ingen roll om den har möbler eller inte. Vi studerar, arbetar och passar vår dotter. Vi festar inte, vi är trevliga grannar och tar väl hand om lägenheter. Ring eller sms:a gärna!
2 st Cibes personhiss från 1989 används som tillgänglighetsväg eller för annat ändamål. Lyfthöjd ca 1100 mm, men går att ställa med microbrytare. Har används som nödingång för barnvagnar mm till verksamhetslokal men i liten omfattning. Monterades nya 1989. Har servats regelbundet. För i första hand utvändigt bruk, har stått under tak. Säljes i befintligt skick. en eller båda i ett paket 12 000:- eller bud Bud endast via mail.
Hej! Säljer min actra graco vagn nu pga att min son har vuxit ur den. Ryggstödet har fyra lutningslägen och fotstödet är också justerbart. Vagnen har också fempunktsbälte och stoppad sittdel. Suffletten är stor och har UV-filter. Handtaget är justerbart och hjulen är i plast. Vagnen är lätt att fälla ihop med en hand och har en varukorg som är stor och lätt att komma åt. Vagnen kommer från ett rök- djurfritt hem. Och är i bra skick. Köpte vagnen -09 för 2500 kr Säljes nu för 1250 kr. Mvh Johanna