Till salu inom: ”

andningsvarnare babysense 2 säljes

Babysense 2

Tjörn

Tidigare annonser till salu

Vi säljer ett Babysense andningslarm. Använt av 1 barn. Har fungerat utan problem och aldrig fellarmat. BABYSENSE II i korthet: * Larmar ifall ditt barn slutar andas eller om andningsmönstret är oregelbundet * Passar alla barn upp till ett år och även till barn som är stora nog att röra sig och rulla runt under sömnen * Två av varandra oberoende sensorplattor, lätt att använda i olika sovplatser (ej för övervakning av tvillingar) * Två sensorer t äcker in hela sängen, även om barnet rör sig. * Ingen kontakt med barnet - hindar inte barnets rörelser * Drivs endast av batterier - behöver ej nätström. Normal livslängd på batterier är ca sex månader. En röd lampa på övervakningscentralen varnar i god tid innan batterierna behöver bytas. * Kompakt och mycket lättanvänt larm! * Certifierat som medicinsk utrustning, vilket borgar för att produkten håller en mycket hög kvalitet gällande tillförlitlighet och funktion. (mer finns att läsa på: http://www.andningslarm.se/innehall/andningslarm/babysense/bs_1.php )
Ett andningslarm av märket Babysense II säljes. Larmet innehåller två plattor att lägga under barnets madrass och dessa känner av att barnet andas. Slutar barnet att andas så larmar det. Detta medför att det inte är några risker att ha barnet sovandes på mage. Larmet är mycket lättmanövrerat. Man placerar bara plattorna under madrassen och dessa är kopplade till en dosa som man hänger på sängkanten. Här trycker man på och av larmet. Larmet drivs endast med batterier och man behöver härmed inte något uttag i närheten och man kan smidigt ta med sig larmet på resa. En lampa lyser rött i god tid när batteriet börjar ta slut. Man behöver byta batterier ca 1 ggr per halvår. Det är vanliga små batterier som används. Larmet säljs i orginalkartong och inget synbart slitage. Ser ut som nytt!
Vi säljer vårt andningslarm Babysense II med två sensorplattor. Larmet är sparsamt använt och har aldrig falsklarmat. Nedan följer ett urklipp ur beskrivningen av larmet på andningslarm.se "Babysense andningslarm kontrollerar regelbundet ditt barns rörelser och ger ifrån sig en hög varningssignal ifall ditt barns andning upphör under 20 sekunder eller om andningsfrekvensen sjunker under 10 andetag per minut. Andetagen indikeras av en grönt blinkande lampa på övervakningscentralen, vilket är lugnande för dig som förälder när det är mörkt i sovrummet. Systemet består av en övervakningscentral (kontrollpanel) samt två av varandra oberoende sensorplattor. De två sensorplattorna placeras under barnets madrass och registrerar barnets andningsrörelser. Att man har två plattor minskar risken för att barnet lyckas krypa bort från övervakningsområdet, med falsklarm som följd. Systemet arbetar med fasta kablar istället för radioöverföring för att säkerställa tillförlitlig överföring i alla situationer. Tack vare den fasta överföringen slipper man även risken för att barnet utsätt för radiostrålning."
Babysense andningslarm kontrollerar regelbundet ditt barns rörelser och ger ifrån sig en hög varningssignal ifall ditt barns andning upphör under 20 sekunder eller om andningsfrekvensen sjunker under 10 andetag per minut. Andetagen indikeras av en grönt blinkande lampa på övervakningscentralen, vilket är lugnande för dig som förälder när det är mörkt i sovrummet. Systemet består av en övervakningscentral (kontrollpanel) samt två av varandra oberoende sensorplattor. De två sensorplattorna placeras under barnets madrass och registrerar barnets andningsrörelser. Att man har två plattor minskar risken för att barnet lyckas krypa bort från övervakningsområdet, med falsklarm som följd. Larmet är i bra skick.
Säljer mitt andningslarm Babysense II som har använts till ett barn, under endast några få månader. Det har fungerat utmärkt, aldrig fellarmat, och har gett mig god sömn på nätterna. Köpt för 1495kr, säljes nu för 850kr. LITE INFORMATION OM BABYSENSE II: 1. Larmar ifall ditt barn slutar andas eller om andningsmönstret är oregelbundet 2. Passar alla barn upp till ett år och även till barn som är stora nog att röra sig och rulla runt under sömnen 3. Två av varandra oberoende sensorplattor, lätt att använda i olika sovplatser (ej för övervakning av tvillingar) 4. Två sensorer täcker in hela sängen, även om barnet rör sig. 5. Ingen kontakt med barnet - hindar inte barnets rörelser 6. Drivs endast av batterier - behöver ej nätström. Normal livslängd på batterier är ca sex månader. En röd lampa på övervakningscentralen varnar i god tid innan batterierna behöver bytas. 7. Kompakt och mycket lättanvänt larm! 8. Certifierat som medicinsk utrustning, vilket borgar för att produkten håller en mycket hög kvalitet gällande tillförlitlighet och funktion.