Till salu inom: ”

andningslarm blocket säljes

Tidigare annonser till salu

BABYSENSE 2 är ett andningslarm avsedd både för hemmabruk och inom sjukvården och passar alla barn upp till ca ett års ålder oavsett vikt. Larmet har två plattor som placeras under barnets madrass på sängens botten. Plattorna kopplas till kontrollpanelen. En extra trygghet om man t ex väljer att ha barnet sovande på magen. Det kontrollerar regelbundet rörelserna från barnet och ger ifrån sig ett högt alarmerande ljud om andningen upphör eller om andningsfrekvensen sjunker till under 10 andetag per minut. Se mer info här: http://www.babysense.se/andningslarm_bs2.php
Säljer nu vårt andningslarm som vi använt i ca 6 månader och varit jättenöjda med. Nu är lillen så stor att det inte behövs längre. Inköpt i mars 2010 från Andingslarm.se för 1500 kr. Drygt ett år av 2-års garantin kvarstår alltså, kvitto finns och bifogas självklart. Babysense II levereras med: Kontrollpanel Två sensorplattor Anslutningskablar Upphängningsclip för kontrollpanelen Bruksanvisning på svenska Två års garanti För mer info: http://www.andningslarm.se/innehall/andningslarm/babysense/bs_1. Prutat och klart! Ring 08-645 51 35 eller 070-266 1870 eller maila.
Andningslarm (Babysense II säljes). Larmet innehåller två plattor att lägga under barnets madrass och dessa känner av att barnet andas. Slutar barnet att andas så larmar det. Larmet är mycket lättmanövrerat. Man placerar plattorna under madrassen och dessa är kopplade till en dosa som man hänger på sängkanten. Här trycker man på och av larmet. Larmet drivs endast med batterier och man behöver härmed inte något uttag i närheten och man kan smidigt ta med sig larmet på resa. Larmet säljs i orginalkartong . Ser ut som nytt!
Hej! Ska sälja mitt andningslarm. Nypris 1495 :- Nu 500 :- Köptes Januari 2011. Larmet sätter man på byxan eller böljan. Den är perfekt till vagn eller om man vill ha bebisen jämte sig och givetvis så kan man ha den i deras egna säng. Den är jättebra och säger till så fort den inte känner bebisen andas. Det är verkligen en trygghet att ha detta. Man slipper ligga o vara orolig om nätterna. Ring för mer info eller maila. Mvh Emelie
Respisense andningslarm är ett litet larm som man fäster på barnets blöja och som följer kroppens andning. Den larmar om barnet ej har andats på 20 sekunder eller har oregelbunden andning. Litet, smidigt och perfekt i vagnen, bilen, vid samsovning eller om man ska åka bort. Använt i ca 3 månader. Säljes då vår son passerat 6 månaders ålder. Nypris: 1600kr Mer information om produkterna finns på www.respisense.se Kan skickas om köparen betalar frakt på 42 kr.