Till salu inom: ”

anders petter visby smörgåsbestick säljes

Tidigare annonser till salu

Anders Petter Visby 2 x 24 delar 495:-/st smörgåsbestick 18 del 395:- Serveringsgrejor AP 350:- Anders Petter knivset 5 st 1200:- Kosta Boda glas 2/för hundra. Priserna äör ej förhandlingsbara men Du får kvitto med avlyftbar moms Mejla inte ring Willy 0703 91 77 78 besticken finns i skyltfönster på Arosgatan 1 jag bor 1 minut därifrån Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Har en jättefräsch lägenhet i hjärtat av Visby på 74 kvm i Visby innerstad, innanför murarna precis intill Österport. Adress: Nygatan, 62156 Visby Du har 5 minuters gångavstånd till havet, botaniska trädgården, Almedalen och högskolan. Väldigt centralt! Stort vardagsrum och sovrum med separat walk-in-closet. Rymlig kök med nya moderna köksskåp och spisshäll. Lägenheten är nymålad i alla rum: sovrum, vardagsrum, kök, hall, walkincloset och har nya golv. Källarförråd, finns intill ytterdörren, tillgång till en modern tvättstuga (tvättmedel och sköljmedel ingår i hyran). Gemensamt uteplats med grönområden, möjlighet till grillning och lekplats samt cykelförråd finns på gården. Möjlighet till boende parkering finns också! I hyran ingår också: Värme och varmvatten Vid intresse är ni välkomna på visning. Önskar ni fler bilder så är det bara att höra av sig! Själv söker jag: Minst 2 rok i Stockholms innerstad eller närförort. Vänliga hälsningar Sarah
Vi har ett litet hus/lgh med delad innergård i en av Visbys mysiga gränder mitt i centrum. Gården delas med trevliga grannar och värden är privat. Öppen planlösning. Kök med diskmaskin. Badrum med badkar och tvättmaskin. Trappa upp till sovrum. Förvaringsutrymme finns det gott om i form av en stor vind samt ett kallförråd. Nu blir vår familj större och vi söker därför en större lägenhet. Helst 4 rok, men även intresserad av 3 rok. Tvättmaskin, diskmaskin och bottenplan är en önskan. Söker i innerstan eller A7-området/Länna. Letar ni mindre bostad är detta ett fantastiskt tillfälle! Här har vi mått gott och trivts väldigt bra!
Matbestick: 7 gafflar, 7 knivar, 12 matskedar och 12 teskedar. Smörgåsbestick: 12 gafflar, 12 knivar, 12 matskedar och 12 teskedar. Även potatissked och salladsbestick. Allt oanvänt förutom potatisskeden. 1000 kr för allt.
Matbestick Anders Petter Visby 24 delar Smörgåsbestick Anders Petter Visby 18 delar