Till salu inom: ”

andelsstuga härjedalen säljes

Tidigare annonser till salu

Åk skidor från och med 2013 i en av de mest genuina fjällmiljöerna söder om Åre. Vi säljer våra andelsveckor 11 och 37 i stuga 59 som har fyra bäddar. Skidspåren börjar vid knuten och bra utförsåkning finns på några kilometers avstånd. 11/37 är en perfekt kompromiss för att också ge en bra fjällvandringsvecka på hösten. Avgift 4876 kr/år. Bilden föreställer en likadan stuga. Kolla www.messlingenfjallby.se för information om området.
Snösäkra Fjällkällan mitt i fjällvärlden,som ligger 6km väster om Funäsdalen i Härjedalen. Varje stuga är friliggande byggda i massivt timmer, med tillhörande garage, byn som har 49 stugor & drivs som en bostadsrättsförening med ca 1200 andelsägare,I området finns barnbacke med lift,skidspår,elljusspår,snövessla,cyklar,båtar,kanoter,mm,Tillgång till stort sevicehus med sällskapsrum,biljardrum,pingisrum,solarium,mm. Stugan har 3 sovrum, 6bäddar & 2 bäddsoffor, braskamin,satelit-tv,bastu,torkskåp,fullt utrustat kök mm, Jag säljer vecka 8 &41 för 75,000 kr då har man en årsavgift på 3500 kr. Läs mer om anläggningen på www.fjallkallan.se
Trevlig andelsstuga V8 (sportlov) V34 (fiske,Jakt,vandring)V49 (tidig skidåkning innan julstressen?) med 3 sovrum + ett stort allrum med kök v-rum.all utrustning öppen spis.nära till utförsåkning och längdskidor kanonfiske även ev.för jakt. ring gärna för mer info.
Stockstugan veckorna 17 och 34, vartannat år en extravecka. Storstuga + 3 sovrum, dusch och bastu, storaltan och garage med motorvärmare. Stugan är utrustad med kyl, frys, spis, diskmaskin , mikro, öppen spis och torkskåp, TV. Köksutrustning finns för 10 personer. Bäddutrustning för 8 pers. Mer info på www.fjallkallan.se Årsavgiften är 3 500.
Andelsstuga i Funäsbergen med braskamin o diskm, 3 sovrum 6 bäddar+2 i bäddsoffa, Gratis barnlift + längdspår utanför dörren, många skidanläggningar i näromr, 3 km till Tännäskröket som ligger närmast Reception med all service bla bastu Se www.fjallbyn.se