Till salu inom: ”

andelslägenhet bydalen säljes

Tidigare annonser till salu

Mysig och välvårdad stuga i Bydalsfjällen invid pisten uthyres till fyndpris vecka 4. Sex bäddar i två sovrum + två extrabäddar i storstugan. Stugan har: - Rymlig hall (mycket praktiskt när hela familjen ska ut på samma gång) - Torkskåp - Toalett och dusch - Storstuga med fullt utrustat kök och vedkamin - Ett sovrum med två våningssängar - Ett sovrum med två enkelsängar - Låsbart skidförråd - Parkering med motorvärmaruttag Du åker skidor direkt från stugan ut i hela Bydalens skidsystem. Stugan ligger invid Drombacken i Höglekardalens Semesterby som är systemets enda elbelysta backe med kvällsåkning fem kvällar i veckan. Bastu, restaurang och livsmedelsbutik finns i servicehuset 300 meter från stugan. Sängkläder, handdukar och städning ingår ej. Kontakta mig för mer information. Se fler bilder på: http://www.flickr.com/photos/dgohlman/sets/72157623077085209/ Se även: http://www.hoglekardalen.com http://www.bydalen.com
SISTA CHANSEN, denna andelslägenhet försvinner för gott om den inte säljs innan den 30 jan, 2011. Andelslägenheten disponeras under de populära veckorna 26 och 27 med byte på lördagar. Lägenheten ligger i ett lugnt och centralt läge i en liten by med närhet till många resturanger, närhet till Kretas enda golfbana, och nära till havet. Området är typiskt grekiskt pittoreskt och anläggningen har pool. Lägenheten är på 2 rok och rymmer 4 personer. Under 2009 har en total renovering gjorts på anläggningen. För bilder och info om området se http://www.clubgreece.net/resTheVillage.html. Service avgiften ligger på 802 Euro/år och täcker underhåll, städning, handdukar och sängkläder. Andelen kan mot årlig avgift anslutas till RCI, vilket ger tillgång till byte med 3700 andra lägenheter i hela världen. För mer info om RCI: https://www.rci.com/RCI/ Ordinarie pris per vecka ligger på 75 000 SEK Pga sjukdom säljes båda veckorna för 30000 SEK plus förvaltningavgiften på 802 Euro. Eventuellt ingår det 2 bonusveckor som är sparade från 2010. SISTA CHANSEN, denna andelslägenhet försvinner för gott om den inte säljs innan den 30 jan, 2011.
Andelslägenhet i Tännäs säljes. Andelen är i hus 25, ett B-hus, ett av husen med gaveln mot fotografen. Läs mer på http://www.fjallbyn.se/hyra-stuga : B-husen har en yta på 48 kvm fördelat på 2 st sovrum, vardagsrum, kök och dusch med toalett.Det finns plats för 4 personer plus en bäddsoffa i vardagsrummet med plats för ytterligare 2 personer. Årskostnad 4800.- dvs 1600.- per vecka. Fjällbyn är med i RCI och w52 är röd vecka och 20 & 21 blåa veckor så att alla veckor kan användas för byte av veckor i RCI-anslutna anläggningar runt hela världen. Mer info rci.com
Fräsh 1:a på 40kvm belägen i bydalen i ett mindre hyreshus på adressen trådgränd 4. Lägenheten har balkong/uteplats och lägenheten befinner runt 150m från busshållsplats och har bara ett par hundra meter ner till citygross huset. I hyran ingår ,värme och p-plats med motorvärmar uttag Hyran ligger på 3700kr Lägenheten uthyres till skötsam och rökfri person utan betalningsanmärkningar eller husdjur. Inflyttning sker senast 1a Januari men finns möjlighet att flytta in redan 1a december. Om du är intresserad skicka gärna ett mail där du berättar lite om dig själv .
Stugan/lägenheten har 4-5 bäddar. Dusch, WC, torkskåp, spis med ugn, micro, kyl och frys, bredband och Tv. Det är ca 150 meter till liftarna. Andelsveckor: 12, 13, 40 & 43 Bydalen är ett vackert fjällparadis nära både Östersund och Åre. Där finns en storslagen natur, skidåkning(56 nedfarter), fiske, fjällvandring och avkoppling fantastisk fjällmljö. Brf Bydalens Fjällby ligger alldeles nära Bydalens Wärdshus som har resturang, bastu och skiduthyrning. Bydalsfjällen är varmt familjevänlig, lugn och personlig. Tillgång till speciella barnområden fnns. Årsavgift: 5800:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.