Till salu inom: ”

andelshus på öland säljes

Tidigare annonser till salu

Här bor ni riktigt lugnt och skönt! Vi har plats för totalt 34 övernattningsgäster fördelat 8 rum. De flesta är dubbelrum men vi har också tre mycket fina familjerum. Vissa rum har egen toalett och dusch, andra delas gemensamt. Invigning av den första delen hade vi i maj 2007 och den senare delen så sent som 2009. Bra priser och mycket säkert. Brandskyddet är av högsta standard, så bra att vi har blivit omnända av Räddningstjänsten på Öland i deras blogg. "Till att börja med vill jag ta upp Rosenborgs Friluftspensionat som jag anser har ett oerhört bra byggnadstekniskt brandskydd, kul att se som tillsyneförättare!" Vi har erfarna och duktiga naturguider om ni vill uppleva den Öländska naturen med en riktig specialist. Vill man ströva själv finns det vandrings och cykelleder alldeles inpå knuten. Gården gränsar till flera av Ölands finaste naturreservat.
En charmig sörgårdsidyll från i mitten av 1800-talet med kor och hästar i hagen utanför huset. Nära till sandstränder och underbar natur. Mycket barnvänligt med inhägnad tomt och stora ytor gården. Vi hyr ut det lilla huset gården som består av två lägenheter. Ettan är ett rum och kök med tre bäddar och Tvåan är två rum och kök med fyra sängar. Båda lägenheterna är cirka 30 kvadratmeter. Under högsäsong, från sista veckan i juni till och med första veckan i augusti, betalar du 3000 kr i hyra i veckan. Om du hyr under annan tid betalar du 1500 kr per vecka. Tvåan är bokad från 25 juni till 13 augusti och Ettan är bokad från 9 juli till 30 juli (uppdaterad info den 26 april). Hagaby ligger tre kilometer söder om Löttorp. Det är nära till mycket av det bästa som Öland har att erbjuda. Direktbuss från Stockholm. Mer bilder och info: http://www.tengbyihagaby.se/ Kontakta oss gärna per telefon!
300 m till en av Ölands bästa sandstrand, Köpingsviksbukten. Med en mycket barnvänlig badplats. 50 m till affär och bageri. Lägenhet i mindre hyreshus för 4 personer, ca 40 kvm. Ett stort rum med 4 bäddar, Tv. Kök med matplats, spis, ugn, kyl/frys, micro, kaffebryggare. Toalett med badkar/dusch. Tillgång till tvättstuga. Egen balkong. Stor trädgård. Uthyres veckovis lördag till lördag. exkl. V. 25 o 26 som uthyres: lördag 18/6 - torsdag 23/6 för 2 000 kr torsdag 23/6 - måndag 27/6 för 4 500 kr måndag den 27/6 - 2/7 för 3.400 kr
Vill ni tillbringa sommaren i Öländsk natur? Mindre stuga landet uthyres. Ett rum med fyra bäddar och pentrykök. Uteplats med utsikt över Ölands öppna alvar. Nyrenoverad toalett med dusch. Grill kan disponeras fritt. Städning ingår ej Avresa senast kl 12 lördagar och tillträde tidigast kl 15.   Lågsäsong 2000 kr / vecka Högsäsong 2500 kr /vecka För vidare frågor, ring Stina telefonnummer:   070-9736952 0485-72788 Ej mailsvar (lånad mail)
Här bor ni riktigt lugnt och skönt! Ingen trafik, bara tystnad, förutom kanske lite kukeliku från vår tupp. Sover du med öppet fönster kan du höra honom vid soluppgången. Vi har plats för totalt 34 övernattningsgäster fördelat 8 rum. De flesta är dubbelrum men vi har också tre mycket fina familjerum. Vissa rum har egen toalett och dusch, andra delas gemensamt. Invigning av den första delen hade vi i maj 2007 och den senare delen så sent som 2009. Bra priser och mycket säkert. Brandskyddet är av högsta standard, så bra att vi har blivit omnända av Räddningstjänsten på Öland i deras blogg. "Till att börja med vill jag ta upp Rosenborgs Friluftspensionat som jag anser har ett oerhört bra byggnadstekniskt brandskydd, kul att se som tillsyneförättare!" http://www.olandsbladet.se/index.php?id=12356&placid=51&template=