Till salu inom: ”

andelar timmerbyn sälen säljes

Tidigare annonser till salu

En andel i Storfjällsbyn med vecka 1, nyårsveckan samt vecka 27 som fasta veckor, säljes. Storfjällsbyn ligger i anslutning till HögfjällsCenter och med gångavstånd till Högfjällshotellet. Skidspår finns i nära anslutning till området. Stugan är 50kvm fördelat på två sovrum och en storstuga/allrum med köksavdelnig. Det ena sovrummet innehåller en dubbelsäng och det andra en våningssäng. I storstugan finns 2 extrabäddar i en bäddsoffa, TV samt öppen spis. Vidare finns hall med torkskåp, duschrum med toa, ett låsbart skidförråd och en altan med eftermiddagssol. Andelarna är alltså fasta varje år med en vintervecka och en sommarvecka. Denna andel gäller hus 2V där rökning är förbjuden men husdjur är tillåtna. I förekommande fall ersätts vecka 1 av vecka 53 i almanackan, men du har alltid nyår. Avgiften är 2350:- per år. Mer information om Storfjällsbyn finns på www.storfjallsbyn.se. Andelen säljs till högstbjudande. Välkommen med ett mail om du är intresserad!
2 andelar i Storfjällsbyn säljes. Pris 35 000kr/andel. Andel 1 är veckorna 3 och 29 i Stuga 15H. Andel 2 är veckorna 16 och 44 i Stuga 6H. Andelarna är fasta varje år med en vintervecka och en sommarvecka per andel. Husdjur är tillåtna. Ej rökning. Storfjällsbyn ligger i anslutning till HögfjällsCenter och med gångavstånd till Högfjällshotellet. Skidspår och liftsystem finns i nära anslutning till området. Stugan är 50kvm fördelat på två sovrum och en storstuga/allrum med köksavdelnig. Det ena sovrummet innehåller en dubbelsäng och det andra en våningssäng. I storstugan finns 2 extrabäddar i en bäddsoffa , TV samt öppen spis. Totalt 6 bäddar. Vidare finns hall med torkskåp, duschrum med toa, ett låsbart skidförråd och en altan med eftermiddagssol. Avgiften är 2350:- per år och andel. Mer information om Storfjällsbyn finns på www.storfjallsbyn.se. Mer info om Sälen www.salen.se och www.skistar.se
En andel i Storfjällsbyn med vecka 1/53, nyårsveckan samt vecka 27 som fasta återkommande veckor, säljes. Storfjällsbyn ligger i anslutning till HögfjällsCenter och med gångavstånd till Högfjällshotellet. Skidspår finns i nära anslutning till området. Stugan är 50kvm fördelat på två sovrum och en storstuga/allrum med köksavdelnig. Det ena sovrummet innehåller en dubbelsäng och det andra en våningssäng. I storstugan finns 2 extrabäddar i en bäddsoffa, TV samt öppen spis. Vidare finns hall med torkskåp, duschrum med toa, ett låsbart skidförråd och en altan med eftermiddagssol. Andelarna är alltså fasta varje år med en vintervecka och en sommarvecka. Denna andel gäller hus 2V där rökning är förbjuden men husdjur är tillåtna. Vissa år ersätts vecka 1 av vecka 53 i almanackan, men du har alltid nyårsveckan. Avgiften är 2700:- per år. Avgiften för 2013 är betald. Mer information om Storfjällsbyn finns på www.storfjallsbyn.se.
En andel i Storfjällsbyn med vecka 1/53, (nyårsveckan) samt vecka 27 som fasta återkommande veckor, säljes. Storfjällsbyn ligger i anslutning till HögfjällsCenter och med gångavstånd till Högfjällshotellet. Skidspår finns i nära anslutning till området. Stugan är 50kvm och har två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med en våningssäng. I storstugan finns 2 extrabäddar i en bäddsoffa. Veckorna är desamma varje år med en vintervecka och en sommarvecka. Denna andel gäller hus 2V där rökning är förbjuden men husdjur är tillåtna. Vissa år ersätts vecka 1 av vecka 53 i almanackan, men man har alltid nyårsveckan. Avgiften är 2700:- per år. Avgiften för 2013 är betald. Mer information om Storfjällsbyn finns på www.storfjallsbyn.se.
En andel i hus 20H i Storfjällsbyn med fasta veckorna 13 och 39 säljes. Storfjällsbyn ligger i anslutning till HögfjällsCenter och ca 500 meter från Högfjällshotellet med liftar och transportlift till Lindvallen och skidspår utanför stugan. Stugan är på ca 50 kvm, har två sovrum och en storstuga med öppen planlösning och fullutrustat kök. Sovrum 1 innehåller dubbelsäng och sovrum 2 en våningssäng. I storstugan finns 2 extrabäddar i en bäddsoffa, TV samt öppen spis. Toalett med dusch. Hallen har torkskåp. Altan med eftermiddagssol samt skidförråd. Stugan är rökfri men husdjur är tillåtna. Avgiften om 2.700kr för 2013 är betald. Mer information och lite fler bilder finns på www.storfjallsbyn.se