Till salu inom: ”

andel travhäst säljes

Tidigare annonser till salu

Travhästen Fame Victory 5år, insprunget ca 32,000 kr 0-2-0 10 starter 7 starter pengar. En stor och rejäll herre med en vinnarskalle, otroligt fin i travet, tränar bra och tävlar ärligt. Sällan han gör dåliga lopp. 3lopp utan pengar beror på känning i ett fram knä är nybehandlad för det nyss och är åter fräch och fin. 3 andelar ska ut ev 4st, Ingen köpe insats. 25% i varje andel Fast tränings pris 2000 kr/mån+moms tillkommer veterinär vård och skoning. Kolla atg live i lopp arkiv för att se han i loppen! Först till kvarn. Ring eller maila, får ni inget svar lämna ett medelande så hör jag av mig.
Bli delägare i en travhäst! Var med på en andel från start i vårt otroligt fina 1-årssto Citadelle e Wellino Boko mf Buvetier d´Aunou. Syster till flerfaldiga årgångsfinalisten Izara och ett urstarkt Menhammar-möderne. Citadelle kommer gå i träning som 2-åring hos Timo Nurmos, Solvalla. Säljes i 20 andelar, 10 000 kr/st (momspengarna på ca 1875 kr återfås efter att par månader), mån.kostnad ca 650 kr/andel. Första året klart billigare per månad (uppträning på Gotland hos proffstränare Henrik Hoffman fram till premielopp). Kommer administreras via Easy KB. Läs mer på Citadelles egen hemsida, www.andelshäst.nu
Vi säljer nu andelar i ett 1,5-årigt ungt travsto. En välstammad häst som kommer få de allra bästa förutsättningarna till att bli en framgångsrik travhäst. Vi kan garantera en jätterolig upplevelse med att äga en travhäst tillsammans med andra, följa hästens utveckling i träning och sedan förhoppningsvis en tävlingskarriär! Hästen kommer tränas upp på Gotland under det första året, och därefter gå i träning på Solvalla. 20 andelar säljes, endast 6 andelar finns nu kvar. (det går bra att köpa fler andelar) Läs mer på www.andelshäst.nu Ring gärna för mer information.
Vill ni vara med på en andelshäst hos en av Sveriges mest framgångsrika travtränare Timo Nurmos? För endast 3750 kr köper ni en andel (1/20), och det blir inte sämre av att 750 kr (moms) betalas tillbaks när köpet är genomfört. Hästen som säljs heter Askens Valencia och är uppfödd av Stall Askaremåla HB, Småland. Askens Valencia är ett sto född 2008 och i andelspriset enligt ovan ingår fri uppstallning hos Stall Askaremåla till augusti 2009 då Askens Valencia skall upp till Timo Nurmos träningsanläggning utanför Stockholm. Askens Valencias far är det framgångsrike avelshingsten Rite On Line som har lämnat många topphästar, för att nämna den som under 2008 haft mest framgångar är det 3-årige Conrads Epilog som bl.a. vunnit E3 och E3 revanschen och tjänat över 1 miljon kr under sin 3-års säsong. Askens Valencias mor Staro Ultima är av helfransk stam och har lämnat en avkomma tidigare, Askens Fiorentina (född 2007) som sedan augusti 2008 är i träning hos just Timo Nurmos. Stall Nurmos är mycket nöjda med Fiorentina så här långt och tar gärna emot även hennes lillasyster i träning till hösten! För att läsa ,mer om Askens Valencia, hennes härstamning och se bilder, besök vår hemsida http://www.stallask.se Andelsbolaget kommer att administreras av Easy KB, en mycket uppskattad tjänst för andelsbolag där de administrerar och sköter bokföringen, för i dagsläget ca 140 travhästar, bl.a. Askens Fiorentina. För att läsa mer om Easy KB och dess verksamhet, besök deras hemsida http://www.trav.cc/easykb Månadskostnaden från augusti 2009 kommer att vara ca 600 kr / andel, ett ganska billigt sätt att vara med om att äga en häst hos en av Sveriges topptränare. Under våren och sommaren 2009 är andelskostnaden ca 100 kr ( försäkring, adm avgift Easy KB etc). Uppstallningen hos Stall Askaremåla är fri till och med augusti 2009! För er som vill veta mer om Timo Nurmos och hans träningsverksamhet, besök hans hemsida http://www.timonurmos.com Timos mest framgångsrike häst under 2008 var Sahara Dynamite som vann Svenskt Travderby. Timo Nurmos använder sig av landets främsta kuskar i loppen som exempelvis Björn Goop och Jorma Kontio. Låter detta intressant? Tveka då inte utan gå in på vår hemsida http://www.stallask.se och klicka på länken på första sidan för att teckna er för en eller flera andelar. Först till kvarn… Hör gärna av er om ni önskar mer information till oss i Stall Askaremåla! Johan & Malin Thörnblad Stall Askaremåla HB stallask@trav.cc 070-5776715 (Johan) 0478-48412(kväll)
För endast 3750 kr (varav 750 kr återfår efter genomfört köp) har ni möjligheten att köpa en andel i den spännande unghästen Askens Valencia (född 08) som kommer att tränas av Sveriges mest framgångsrike unghästränare Timo Nurmos. I andelspriset ingår fri uppstallning hos uppfödarna Stall Askaremåla HB till och med augusti 2009 då Askens Valencia kommer att starta sin träning hos Timo Nurmos på hans träningscamp Fituna utanför Stockholm. Askens Valencia är efter den framgångsrike avelshingsten Rite On Line som har lämnat flera stjärnor, den senaste i raden är Conrads Epilog som vunnit över 1 miljon kr under sin 3-årssäsong 2008. Askens Valencias mor är Staro Ultima, ett helfranskt sto som visade tidig talang och kom till start redan som 3-åring. Staro Ultima har lämnat en tidigare avkomma, Askens Fiorentina (sto född 07 e. Gigant Neo) som är i träning hos Timo Nurmos sedan augusti 08. Timo är mycket nöjd med Fiorentina så här långt och det är redan klart att Valencia får komma in i stall Nurmos framgångsrika unghäststall till hösten. För att läsa mer om Askens Valencia samt se fler bilder besök vår hemsida http://www.stallask.se där ni även kan teckna er för andelar. Andelsägandet kommer att administreras av Easy KB. För mer information hör även gärna av er till oss på 070-5776715 (Johan) Kom med i denna spännande satsning mot de stora unghästloppen de närmsta åren. / Johan & Malin Thörnblad, uppfödare Stall Askaremåla HB. Mer information