Till salu inom: ”

andel tega tennis kungälv säljes

Tidigare annonser till salu

Komet söker för kunds räkning en teamleader/kundtjänstmedarbetare i Kungälv. Som teamleader/kundtjänstmedarbetare är din uppgift att ta emot inkommande samtal och serva företagets kunder. Viss merförsäljning kan förekomma men fokus ligger på kundtjänst och kundvård. Din roll som teamleader utgör ca 10% av din anställning som kundtjänstmedarbetare. Som teamleader är ditt ansvar statistik, schemaläggning och coachning för gruppen. Du som söker har med fördel arbetat med kundtjänst tidigare alternativt har du arbetat som telefonförsäljare och är van att möta kunder över telefon. Du har med fördel haft likande ansvar tidigare och är van att leda en grupp. Som person är du en teamplayer med hög social kompetens. Du är pigg och framåt och trivs i möten mellan människor. Vi tror att du har en bakgrund från TMsälj alternativt försäljning B2B. Det är ett stort plus om du bor i Kungälv med omnejd. Tillträde Dagtid, schemalagda pass Goda möjligheter till förlängning och anställning hos kund.
SJR söker en Ekonom till ett spännande uppdrag i Kungälv. Uppdraget startar i juli. Företaget är ett mindre bolag inom industrisektorn och är beläget i Kungälv.ArbetsuppgifterDina arbetsuppgifter är löpande bokföring. kund- och leverantörsreskontra, fakturering, kontering och arkivering. Du ansvarar även för bokföringen. Företaget arbetar i systemet Pyramid.BakgrundVi söker dig som har bred erfarenhet inom ekonomi och har förståelse från helheten. Du har arbetat några år med ovanstående arbetsuppgifter, vi ser även att du tidigare arbetat med redovisning. Du har tidigare arbetat med ekonomi på ett mindre företag och gärna på ett familjeföretag. Som person är du självgående, metodisk, nogrann och ansvarsfull. Du trivs i en jordnära organisation med högt i tak och nära till skratt. Att du är stresstålig och flexibel ser vi som självklart.AnsökDå urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sandra Hellström på tel 031-333 54 74.
Vi söker nu för kunds räkning en utåtriktad löneadministratör. Tjänsten är på heltid med omgående start och löper 6 månader. För rätt person finns möjlighet till fortsatt anställning hos vår kund. Företaget är beläget i trevliga lokaler i Kungälv.ArbetsuppgifterDu kommer att administrera löner för tjänstemän och kollektivpersonal. Arbetet ställer därför krav på stor integritet och respekt för sekretessbelagda uppgifter. Du har många telefonkontakter gällande lönefrågor och avtal, därför tycker vi att det är viktigt att du trivs i en serviceinriktad roll.BakgrundLönesystemet är Agda och det är naturligtvis meriterande om du tidigare har arbetat med detta system alternativt har erfarenhet av liknande system, gärna också arbetat i olika rapporteringssystem. Du bör även ha erfarenhet av att arbeta med kollektivavtalen VVS och Bygg. Vi vill att du är väl förtrogen med lönerelaterade frågor såsom reseräkningar, traktamenten, förmåner, pensioner, tjänstebilar.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är glad, noggrann och har förmågan att arbeta såväl individuellt som i team.  AnsökanDå urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan omgående. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sandra Hellström, 031- 333 54 76Välkommen med din ansökan!
Komet söker för kunds räkning en teamleader/kundtjänstmedarbetare i Kungälv. Vår kund är ett stort företag med stor kundkrets och gott rykte. Företagetsklimatet är gemytligt och personalomsättningen är låg. Som teamleader/kundtjänstmedarbetare är din uppgift att ta emot inkommande samtal och serva företagets kunder. Viss merförsäljning kan förekomma men fokus ligger på kundtjänst och kundvård. Din roll som teamleader utgör ca 10% av din anställning som kundtjänstmedarbetare. Som teamleader är ditt ansvar statistik, schemaläggning och coachning för gruppen. Du som söker har med fördel arbetat med kundtjänst tidigare alternativt har du arbetat som telefonförsäljare och är van att möta kunder över telefon. Du har med fördel haft likande ansvar tidigare och är van att leda en grupp. Som person är du en teamplayer med hög social kompetens. Du är pigg och framåt och trivs i möten mellan människor. Vi tror att du har en bakgrund från TMsälj alternativt försäljning B2B. Det är ett stort plus om du bor i Kungälv med omnejd. Tillträde Du kommer att vara en del av Komets uthyrningsverksamhet.
En av tjugo ägarandelar i Tega tennis i Ytterby kungälv säljes. Bud från 1000 kr. Grusbana i mycket fint skick i naturnära omgivning. Mail eller telefon svar.