Till salu inom: ”

analogt fotopapper säljes

Tidigare annonser till salu

Ett utmärkt tillfälle för dig som vill börja/forsätta med analogt svart/vitt mörkrumsarbete, eftersom jag slutar själv; Förstoringsapparat Durst B30 med avmaskningsramar. Övrig mörkrumsutrusning som bl.a. mörkrumsbelysning och skålar. Dubbelsidig elektrisk glanstork för fotopapper med 2 plåtar. Diverse kamerahus; En Chinon och två Praktica. Flera olika objektiv som passar ovanstående hus (standard Pentax-gänga); allt från extrem närbild till teleobjektiv. Närbildsbälg för att ta makrobilder. Flera kameraväskor. Inte alla saker ryms på bilden. Säljer ALLT i ett paket för 500:- !
Säljes en nästan oanvänd DURST M305 color med en 50mm-f 1.4 RODENSTOCK RODAGON + allt annat som behövs för att starta ett eget mörkrum: -Baeuerte timer och transformator -LPL Maskningsram upp till 24x30 -LPL focus skope -Mörkrumslampa Hansa med grön filter -Patersson Tank med 2 spiraler för film framkallning -Ilford fotopapper -D76 filmframkallning i pulver -Plast flaskor och decilitermått + tillkommer på köpet en gammal klassiker, en analog kamera Olympus 35 RC Allt i superfin skick!
Framkallningsutrustning som mina farföräldrar köpte på vad jag trodde var 90-talet, men ett gäng fotopapper som hör till är märkta med Agfa '73, så jag vet inte säkert. Spenderade själv många timmar med svart-vita analoga foton i mörkrummet under tonåren, men sedan tog andra hobbies över. Bättre att någon med intresse övertar det. Framkallnings-maskinen är av modell Krokus Color 44L och såvitt jag kan se finns all nödvändig utrustning med, dock kanske framkallningsvätskorna är för gamla. Lampan i den fungerar. Bruksanvisning medföljer. Är du hardcore foto-intresserad så ge ett bud!
Titta på bilden först ! Kameran köpt på photax.se 1.10.2012 , garantiet i 2 år. Kvittot är kvar. Ilford filtersats storlek 8.9 x 8.9 cm. Helt ny. Ilford fotopapper multigrade 4, matt 5K, 50 blad. 24x30 Köpt i jan.2013, obruten förpackning. Kodak Tri-X 400 - 10st, bäst före 2015. Mörk brun lampa Philips som passar bäst för Multigrade 4 fotopapper, Paterson Micro fokuskop, Ilford framkallare, kodak D-76, Ilford o kodak fix osv. Allt som är med på bilden o lite exta - 2000 sek, bud. Ring eller smsa MÅ-FR kl 7.00 16.00
Du som vill bygga ett analogt mörkrum har nu möjlighet att köpa allt jag har. Otroligt mycket material ( = fotopapper, superfina grejer som är omöjliga att få tag på mm ) Förstoringsapparat, tankar, skålar ja rubbet. Kom och titta och ge ett bud. Är du en ungdom får du det billigare. Vore kul om ngn ville lära sig det riktiga hantverket och föra traditionen vidare Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.