Till salu inom: ”

analog studio mixer säljes

Tidigare annonser till salu

Handbygd av Roger Wallander sent 70tal. solid i detalj som en Neve mixer från samma era. Säljes för kunds räkning då han inte kan lösa ut den efter delrenoveringen. Nätdelen renoverad och alla kanaler total recap till panasonic FC caps. Lite kvar att göra för att få allt på plats men Eq och preamps låter riktigt bra. Mixar i stereo och quad. 3 parametriska eq med q switch, 1st aux, 2 monoaux/ kanal, 4 returer. VCA reglar, analog mon mix. Säljes i bef. Skick till hgb eller snabb smidig affär.
Säljer dessa då dom inte används mer. Motorfader x8 med kontroll av start stop, samt EQ och send på varje kanal. Fungerar jättebra. KR:850,- M-Audio 1010 LT ljudkort med 10 in / 10 ut. 8 analoga och stereo digitalt. Slänger med en phantom power till studio mic. Och jag slenger med snake med 8xin/8xut till mixer, tror den är 3 meter. KR:650,- Båda: KR: 1200,- (pluss frakt) //Hans
Special, Har införskaffat ett större analog bord, därför Säljer jag nu denna underbar mixer som ger de varma analoga ljudet. Otroligt bra mixer för tracking eller summering. Inköpt på Dlx Music Skickar dessutom med, om så önskas, en special tillverkad vitblank möbel Original möbeln är i Ek. OBS, det blå på den vita möbeln är skyddsfolie! Läs mer om mixer på http://www.soundonsound.com/sos/jan02/articles/tlaudiom3.asp Kom med ett bud :-) Köparen står för frakten Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej nu ska jag sälja Yamaha 01x. Smidigare mixer till liten studio hittar du inte då den fungerar som ljudkort, midikontroller och mixer samtidigt. Mixern har motoriserade reglar, 8 analoga ingångar men kan styra 24kanaler. Helt klart en grymt prisvärd mixer. kolla bara vad en midikontroller,mixer och ljudkort i klass med yamaha kostar så förstår ni vad jag menar. http://usa.yamaha.com/products/music-production/interfaces/01x/ http://www.youtube.com/watch?v=r9CkCuLzrJ4 Jag kan vara svår att nå fram till 16.00 pga av jobb men maila gärna så hör jag av mig om ni inte lyckas nå mig.
Smidig 4-kanalsmixer, skräddarsydd för hemmastudion där du ansluter den till datorns analoga ljud in- och utgångar. Stöd för att ansluta mic, line, gitarr och keyboard samt stereoingångar för keyboard, CD och vinylspelare. Nyskick i originalkartong med kvitto, bruksanvisning etc. Sparsamt använd. Se http://www.soundcraft.com/products/product.aspx?pid=121 för detaljerad information ifrån Soundcraft. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.