Till salu inom: ”

amu stuga säljes

Tidigare annonser till salu

Fullt modern stuga, 3 rum och kök, med nybyggd toalett och dusch, braskamin, fyra sängplatser. Ligger på en liten lugn återvändsgata. Skog med vackra strövstigar inpå knuten och gångavstånd till badplats vid havet. Stor altan och gräsmatta i söderläge. Nära till affär, pizzeria och Shell/7Eleven. Ligger i Listerby nära till Barnens Gård i Lyckeby och Ronneby Brunnspark med stort badland. 2 mil till Karlskrona med sitt Marinmuseum. Vädret är ofta lite bättre i kustremsan än några mil inåt landet. Här finns alla möjligheter till en aktiv och/eller avslappnande semestervistelse i Blekinge. Varmt välkommen att boka!
44 m2 stor stuga i anslutning till Simsjögården och nära den stora badplatsen. Friköpt tomt på 531 m2. Vatten och avlopp är framdraget till gatan precis utanför tomten. Stugan är helt utriven på gammal inredning och båda sovrummen är så gott som klara förutom golvet. Vardagsrum, kök och farstu som ska bli toalett/duschrum är ej färdigställda utan där finns möjligheter att få till det precis som man själv vill. Detta är ett framtida spekulationsobjekt då Simsjön kommer att expandera kraftigt enligt plan. Visning enl ök och endast seriösa köpare är välkomna. Säljes pga familjeskäl. Maila så hör jag av mig.
Stugan består av tre rum exklusive badrum och kök. De två sovrummen är utrustade med våningsängar. Intill huvudbyggnaden finns även ett gästhus utrustat med dubbelsäng samt våningsäng. Terrass i söderläge, utemöbler samt grill finns tillgängligt. Pris: 5000/vecka alternativt 900 kr/dygn 7500/vecka v 25-27 9500/ vecka v 28-31 7500/ vecka v 32-33 Stugan är utrustad för självhushåll. Lakan o handdukar måste du själv ta med dig. Städartiklar finns , men städar gör du själv. Rökning är ej tillåten inomhus. Bytesdag är Lördag med avresa senast 1100 och ankomst tidigast 1500. El och värme ingår i priserna.
www.linderback.com Välkommen till Nedre Ryda som ligger i södra Östergötland i en fantastisk natur. Gården är belägen mellan den vackra sjön Åsunden och skogssjön Nedre Ucknen. Här finns möjlighet till bad och fiske, skogspromenader med bär- och svampplockning och många utflyktsmål, t ex Astrid Lindgrens Värld. Våra idylliska röda, timrade stugor erbjuds till uthyrning året runt. De är smakfullt renoverade och modernt utrustade. Stugorna har egna trädgårdar med utemöbler och grillar. Avståndet mellan stugorna är ca 100 meter. Det går även att hyra båtar med motorer i sjön Åsunden. www.linderback.com
Mått 6*3,60 Isolerad Högstbjudande Tel 090-149708 070-6237898