Till salu inom: ”

amstaff valpar skåne säljes

Tidigare annonser till salu

2 st hanar och 6 honor. Båda föräldrar har bra psyke och är sociala familjehundar. Jag vill att valparna ska växa upp under trygga familjeförhållande. De kommer att levereras vid 8 veckors ålder (v32) och är då *avmaskade *veterinärbesiktigade *vaccinerade *chippade Om du känner att du kan ge en ny familjemedlem ett gott hem, så går det bra att tinga en valp för 1500 kr (som inte återbetalas vid ånger). De resterande 4000kr betalas vid leverans.
1 hane och 6 honor. Båda föräldrar har bra psyke och är sociala familjehundar. Jag vill att valparna ska växa upp under trygga familjeförhållande. De kommer att levereras vid 8 veckors ålder (v32) och är då *Avmaskade *Veterinärbesiktigade *Vaccinerade *Chippade Om du känner att du kan ge en ny familjemedlem ett gott hem, så går det bra att tinga en valp för 1500 kr (som inte återbetalas vid ånger). De resterande 4500kr betalas vid leverans.
Nu är det bara lilla Mimmi kvar , Mimmi är redo att flytta till ny familj. säljes helst till barnfamiljer och folk som har hundvana, vi kommer att ha uppföljning på alla Mimmi är: vacc avmaskade Veterinär besiktade ID-Märkta med Chip vana att klippa klorna Ni är välkommna att ringa eller att maila. Valparna är över 8 veckor
Hej! Nu är vi födda, fyra amstaff killar vi är 5 veckor gamla, vana vid barn och väldigt kelna... Vi är leveransklara den 23/9-2011 Pris: 4000:- Kan tingas till en kostnad på 1000:- Bet ej tillbaka om man eventuellt skulle ångra sig! Vid hämtning av hundarna så är dom chippade, vaccinerade, avmaskade och vetbec Och då betalas även resterande belopp 3000:- Mailen används inte, ring vid intresse!
Hej! Vi har tre Amstaff hanar kvar! Deras föräldrar är jätte fina både psykiskt och till utseende. Föräldrarna och morfar till valparna finns att träffa vid intresse! Säljs de ej till personer under 18 år. Vid intresse eller frågor är det bara att ringa 0733555332, Ni får lättast tag på mig om ni ringer eller skickar sms. Valparna är veterinär besiktigade, vaccinerade och avmaskade och skall registreras i jordbruksverket. Valparna säljs inte under 8 veckor enligt jordbruksverkets regler. Mvh Catarina Pris: 4500 kronor