Till salu inom: ”

amstaff valpar göteborg säljes

Tidigare annonser till salu

Den 1 januari fick min tik valpar. 5 tikar och 3 hanar (1 hane tingad) Mamman är Amstaff och Pappan är Amstaff/Amerikansk Bulldogg. Dom är leveransklara den 26 Februari och då är dom ID-märkta, vaccinerade och avmaskade och givetvis vetrinärsbesiktade. Bilderna är lite suddiga men om intresse finnae så skickar jag gärna fler bilder på din email! Dom 3 första bilderna är på tikarna och den sista på hane. Foton på övriga valpar kommer och kan mejlas. Vid intresse får ni gärna tinga en valp för 2000.- som ej återfås om ni ångrar er.
Nu är det dags att hitta köpare till våra underbara valpar. Mamman är amstaff Pappan är amerikansk bulldog Båda föräldrarna är stabila fina hundar, Det går att tinga valparna vid intresse då 1500kr som ej går tillbaka vid ånger. Dom är leverans klara den 1augusti och då är dom avmaskade, chippade, vetrinärbesiktade o vaccinerade. Gärna erfarna av denna ras. Är det något mer du vill veta så tveka inte att ringa mig. ring gärna, är inte inne på mejlen så ofta.
Nu är dom på väg,. den första kom kl 13,30 i dag 2012-04-19 Både mamman och pappan är mycket trevliga i psyket. Valparna kommer att vara vid försäljning: veterinärbesiktigade, chippade,avmaskade o registerade i jordbruksverket. Leverans klara vid 8 veckors ålder. Endast seriösa intressenter är välkomna att höra av sig vid vidare information. Ej avbetalning!! Handpenning: 2000:- i tingavgift som ej betalas tillbaka vid ånger. Ring eller maila, nås bäst på telef efter 17.00..
3 charm troll (tikar) födda 20:e Juli,brindle,röd och ljus beige. Pigga trevliga och busiga. Mycket fina tjejer alla 3 Väl socialiserade med barn och vuxna hundar. Valparna är chippade, vaccinerade,avmaskade och vet.besiktade. Föräldrarna är stabila i psyket och goa familje hundar. Båda föräldrarna finns att träffa. Fler bilder kan skickas. Du som köpare skall vara över 18 år. detta nummer nås vi med på 0764121212
Då jag tyvärr inte känner att min tid räcker till så måste jag tyvärr hitta ett nytt hem till min lilla ögonsten. Pillow är en amstaff hona på 5 år. Hon är väldigt kärleksfull och älskar att bli klappad och sova under täcket på natten. Pillow går bra ihop med andra hundar, honor som hanar. Och hon är jätte duktig med valpar. Då hon betyder mkt för mig vill jag gärna hon kommer till ngn som har erfarenhet med amstaff som vet hur viktigt det är med motion o.s.v Endast seriösa svar! Mejla för mer info!