Till salu inom: ”

amstaff valp bortskänkes akut säljes

Tidigare annonser till salu

Tyvär så måste jag nu sälja min amstaff valp som jag bara haft några dagar, pga att jag inte har den tiden han verkligen förtjänar.Han är en busig men snäll valp som tycker om att mysa i soffan. Enligt mig så är han världens finaste!! Ingen problemhund. Han är: Kattvan Chippad Vet. besiktigad reg i jordbruksverket rumsren ( har aldrig gjort något inne här hos mig) Med honom följer, filt, matskålar, mat, leksaker, hundgodis. Skriv en rad om dig och din familj eller ring mig (helst efter 16.00 på vardagar). Bara att mejla/ring om du/ni vill veta mer om Melwin. Mvh Mari
Vi har nu med stor sorg bestämmt oss för att lämna ifrån oss våran lillkille för att vi inte ha den tiden över längre som han behöver, sambon ha börjat jobba heltid och jag pluggar på heltid. "lillkillen" heter Doglas och är en Amarican Stafforshire Terrier (Amstaff) han är ca 6månader (född 19. November 2010), vacc, chip, avmaskad och reggad i jordbruksverket. han kan dom viktigaste grundkomandon, går i koppel och löst, han går även ihop med andra djur och barn. Vi vill att ni som hör av er ska vara över 25 år, vara införstådda med vad hundägande betyder och vad denna rasen behöver då denna hunden inte ska komma till någon som vill använda hunden som tuffhetsfaktor eller till kamp. Vi vill helst att han kommer till en människa som är van vid denna rasen, gärna familj med barn. skriv ett par rader om vad ni har att erbjuda våran hund, tycker vi att ni verkar intressanta och passar vår hunds behöv hör vi av oss. bild kan skickas vid intresse priset går att diskutera om rätt hem kan erbjudas.
Med sorg i hjärtat måste nu jag och min kille sälja våran 9 veckors gamla Chanell. Hon är en amstaff blandning och är i akut behov av nytt hem då vi inte har någonstans att ha henne. Hon är veterinärs besiktad, chippad och vaccinerad. Halvt rumsren oftast bara på morgnarna som hon kan råka kissa inne efter att hållit sej hela natten, annars sköter hon sig bra. Lek och kärleks full och van vid barn och andra hundar. Med chanell medföljer halsband och koppel. Tacksam till den som kan ge henne ett snabbt och bra hem!
Hej! Pga av aggresiva reaktioner från vår vuxna tik, så har vi nu fått ta ett svårt beslut av att sälja vår underbara valp. Ägar registrerad i SKK och fullt vaccinerad 7 veckors och 12 veckors vaccin. Nästan rumsren och går fint i koppel. Har inte hunnit utveckla några olater ännu då han bara är en liten valp :) Läget börjar bli akut då stora tjejen verkligen är helt oresornelig :( Men vi är ändå måna om att han kommer till ett bra hem med rasvana. Medföljer: bädd, matskålar, övergångsfoder och leksaker kopper och sele. Endast seriösa intressanter, prutare undanbedes. Vill inte heller ha några brevvänner.
AVLIVAS OM INGEN HÄMTAR HONOM INNAN DEN 25/2! (NU PÅ FREDAG) Måste snabbt göra mig av med min underbara valp pga. hög astma och stora allergier och kan därför inte ta hand om honom. Han är vacc. och chippad! Han har en underbar personlighet och