Till salu inom: ”

amstaff tik säljes

Tidigare annonser till salu

Säljes pga allergi.. Wilma heter hon och fyller 2 år 1 Maj.. Hon är chippad vaccinerad osv.. Du får inte låna hunden för att prova om de funkar du får henne heller inte på avbetalning har du inte råd att betala summan för henne har du antagligen inte ekonomi att ha henne.. Säljer inte Wilma till vem som helst kommer att göra en grundlig koll på en ev köpare.. Hon är van vid barn och är inte ett dugg aggresiv.. Inga mail besvaras och ett personligt möte innan affären görs upp kommer att krävas..
Hej det är med stor sorg jag skriver detta. Men jag måste tyvärr sälja min 9 veckor unga amstaff valp. Tyvärr så har jag bara haft henne i knappt en vecka då jag oväntat fick positivt svar angående ett jobb utomlands. Min söta valp är en tik på nio veckor, hon är naturligtvis redan avmaskad, vaccinerad, chippad och nästan rumsren. Både mamman och pappan är jätte snälla hundar. Själv köpte jag henne för 5000 kr och vill naturligtvis kunna få tillbaka det men det viktigaste för mig är att hon FÅR ETT BRA BOENDE!!! Så priset kan diskuteras. PS. ENDAST SERIÖSA KÖPARE Mvh Nicole
Måste nu tyvärr sälja min amstaff tik då jag inte har tiden som krävs. Hon är 11 månader gammal och jätte snäll. Har nog aldrig träffat en hund som är så glad som hon är. Har gått valp kurs med henne och tränat hemma en del med när tiden funnits. Hon har inga papper från SSK, men träffat både mamma och pappa och mamma har fina papper. Funkar bra med andra hundar, både hanar och tikar. Hemmet är viktigt så oseriösa gör sig inte besvär. Maila eller ring om ni vill veta mer.
Nu måste jag tyvärr sälja min lilla tik pga ändrade familjeförhållanden. Hon är nu 5 månader gammal och är chippad, vet.bes, avmaskad, försäkrad i Agria och reg. i jordbruksverket. Jag vill att hon kommer till ett livslångt hem med mycket kärlek och aktivering, helst på landet men det är inget krav. Du bör ha hundvana då detta är en stark ras som behöver en dominant ledare. Priset kan diskuteras, det viktigaste är att hon får det bra. Om du tror att du kan erbjuda Leya ett bra hem så skriv ett mejl och berätta om din vardag eller ring. Oseriösa gör sig inte besvär! Mvh
En vit amstaff tik på 2 år söker nytt hem pga ändrad förhållande. Hon tycker om barn, hundar (tikar som hanar). Kan ha henne lös, kommer på inkallning. tycker om att arbeta, göra olika övningar. Vill att hon kommer till nån som har TID att aktivera henne och vet om rasen. 1:a kontakten är i mailen där NI berättar om er själva och VAD ni kan erbjuda. Sen ringer vi upp er! bilder mailas till er som berättar om er själva!!!