Till salu inom: ”

amstaff tik söker hane säljes

Tidigare annonser till salu

Vår son ska flytta och måste därför sälja sin älskade hund. Vincent är 10 månader mycket trevlig, aktiv och vänlig unghundshane, van att umgås med katter och våra 3 hundar ( tikar & hanar) SKK reg och vac. Man ska vara medveten om det är en ras som fordrar en del av sin ägare. Den kräver en ägare med fast hand. Du bör som person vara säker och beslutsam i ditt handlande, konsekvent och rättvis i din uppfostran. Precis som alla hundar utvecklas rasen efter socialisering, träning och uppfostran. Om du känner att det här är rasen för dig, ring så berättar jag mer.
Vår tik har nu fött sin kull på 3 st valpar. Kullen består av 1 hane och 2 tikar. Föräldrarna är jätte fina lugna och samlade hundar. De är jätte snälla och mäniskokära . Valparna är 3 veckor gammla och säljes vid 8 veckors ålder. Då kommer de att vara Vaccinerade Chippade Vet-besiktigade Avmaskade Tel : 0762367799
1 amstaff tik & 1 hane lånas ut ca 1år. Båda hundarna är renrasiga & reggade i SKK med stamtavla! Dom lånas ut till separata hem där dom får vara centrum utan andra hundar i hemmet. Mycket noga med vart dom hamnar & att dom hamnar hos rätt personer. Vid intresse så maila och berätta om dig & hur du bor. Väldigt snälla hundar men dom ska hamna hos rätt personer som vet vad det innebär med en amstaff. Lånas inte ut som någon statussymbol!! Jag kommer INTE besvara några mail utan namn och telefon nummer.
4 stycken amstaff valpar efter bra föräldrar säljes. Dom är leveransklara 25:e september då dom är 8 veckor gamla. Dom kommer vara : *vet. besiktade * chippade * avmaskade * vaccinerade Det blev 1 tik och 3 hanar Ring för mer info och bilder. Valp kan tingas för 1000:- OBS! Säljes ej till oseriösa personer, kamp eller status symbol. Valparna finns i Värmland!
Nu måste jag göra mig av med en staffe tik på nästan 2 år skk reg och har stamtavla. Hon är dräktig och får om ca 1 månad. Hon är parad med en hane som inte har stamtavla och jag är väldigt mån om var denna hund kommer att hamna. Hon är snäll men går inte ihopa med andra hundar så du som tar henne ska INTE ha hund hemma. ( VIKTIGT) jag vill att hon ska komma i första hand. maila om dig