Till salu inom: ”

amstaff samojed säljes

Tidigare annonser till salu

Söker en liten go tjej till vår familj. Vi har ingen bråska att hitta någon så vi tänkte börja med att se om det är nån som inte fått sin såld och absolut inte kan ha den kvar. Söker i första hand en valpis men kan vara äldre. Dock är ett måste då att den är van med barn , katt och allmänt vänlig mot människor och djur. Med en valp så vänjer man ju in den i hur omgivningen ser ut. Inga speciella krav , men absolut inte amstaff/dobermann. Vana från schäfer/samojed/småhund. Söker bara i området uppsala eller närliggande då det inte finns bil för att hämta längre ifrån. Och ger ändast 500kr. Detta är mer en annons för dig som verkligen behöver bli av med din hund och inte får den såld. Känner du att det stämmer in på dig så hör av dig via mail och berätta mer så hör jag av mig. Hundvalpar måste vid försäljning vara äldre än 8 veckor och kosta minst 500 kr. Alla hundar måste ha registreringsnummer från Jordbruksverket. Om hunden inte hunnit registreras, måste hundens mammas nummer kunna delges vid begäran. Löpande kontroller utförs.
Hejsan Tyvärr måste jag sälja min renrasiga amstaff hane på 4 månader han är lydig o lyssnar på hans namn (Tyson) han kan kom hit, stanna, sitt, tass, vänta innan man säger varsågod OSV Han är nästan helt rumsren och är mycket lättlärd och han älskar att ligga i knät på en och bara bli klappad lilla kelgrisen Tyson :-) Han är van vid andra hundar han bor med en stor samojed tik och katter och barn en helt perfekt hund och tyvärr känner jag att min tid inte räcker till och han är värd all min tid igentligen såå det är anledningen till att jag säljer honom:( Så är ni intresserad av honom och har tid till honom och vill ha en mysig, sprallig, underbar, och smart hund så hör av er Mvh emma Skickar gärna fler bilder vid begäran!! ***Pris kan diskuteras***
Hej! Jag och min sambo försöker hitta en dagmatte som kan hjälpa oss några dagar i veckan med våra vovvar. Det är en hane och hona. Båda är okastrerade men hanen beräknas bli kastrerad inom kort. Hanen är en blandning mellan schäfer/collie och är 4 år medan honan är en blandning mellan amstaff/bordercollie/samojed och hon är 2,5 år. Här hemma har vi både katt och råttor så de har inget problem med dessa. De är jättesnälla med barn och har aldrig varit dumma mot de. Då jag även håller på med hästar är de vana med det också. De är världens keligaste hundar och även väldigt smarta. Vi söker dig som inte vill livnära dig på att passa hundarna. Vi har inte råd att betala alltför mycket och det skulle vara bra om vi kunde komma överens om ett pris tillsammans. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, jobbar eller är arbetslös men vi vill veta att du kan ställa upp några månader framöver under dagtid. De fungerar med andra hundar och kan vara ensamma så om du behöver göra något ärende på dagen gör det inget om du är borta någon timme. Vi bor i Jordbro och söker dig som bor nära pendeln mellan Västarhaninge-Älvsjö men Svedmyra går även bra. Då både jag och min sambo börjar våra jobb tidigt skulle lämningen ske runt 6-tiden på morgonen, hämtningen kommer ske mellan 14-17 beroende på vilken dag det är. Skriv ett mail till oss och berätta lite om dig själv eller om du har frågor kanske, så kommer jag och min sambo sätta oss och läsa ditt mail och berätta om det låter intressant för oss eller inte, samt besvara dina frågor. Med vänliga hälsningar Ramona och Mattias, (och Chippen och Elpida)
Jag är en tjej på 18 år som går på Naturbruksgymnasiet Nordvik som ligger i Kramfors, och går inriktning hund. Jag söker en hund som jag kan ha på skolan under veckorna. Använder just nu min brors hund som är en riktigt kraftig blandning av Amstaff, Rhodesian Ridgeback och Dogo argentino, han ska dock säljas då min bror inte har tid för honom. (Det är han som är på bilden då vi är runtom skolan) Hemma har vi en hund som är blandning mellan Golden Retriever(ca 80%), Stövare och lapphund och är 11 år gammal, honom har vi haft sedan han var 8 veckor gammal. Har även haft en Japansk spets på prov men det funkade då inte med våran hund här hemma, så var tvungen att lämna tillbaks honom.. Jag söker alltså en hund som jag kan låna under veckorna och lämnar igen på helger och lov. Detta pga att våran hund hemma inte tycker om andra hundar. På skolan tränar vi med hundarna minst två gånger i veckan lektionstid, där vi tränar dom i agility, rallylydnad, longering, lydnad osv. Känner du att du inte riktigt har tid för din hund på heltid och tycker detta låter intressant får du gärna skicka iväg ett mail eller slå en signal och berätta lite om din hund eller om du har några frågor. Ras spelar för mig inte så stor roll, har dock en förkärlek till stora, fluffiga hundar som tex Berner Sennen, Newfoundland, leonberger, samojed osv, men har som sagt ingen betydelse!
Jag har nu tagit beslutet av att placera ut Elpida på foder då jag känner att jag helt enkelt inte har den tid hon behöver få. Jag är väldigt mån om vart hon hamnar. Kan tänka mig att sälja henne i framtiden. Elpida är 5 år gammal och hon är 50 % amstaff, 25 % bordercollie och 25 % samojed. Hon bor nu på en hästgård och ser gärna att hon hamnar hos någon som bor på en gård eller i hus. Jag vill inte att hon ska bo i lägenhet. Ser helst att hon hamnar hos någon som bor i Östergötland eller Kronoberg, eller där omkring. Hon är regelbundet vaccinerad. Hon går ihop med andra hundar. Hon är van vid katter och barn. Har aldrig visat någon aggressivitet mot barn oavsett ålder. Hon går fint i kopplet, kommer på inkallning, kan de vanliga kommandona såsom sitt, ligg mm. Hon är väldigt mysig och gosig av sig. Hon ligger gärna i soffan med en och ligger under täcket när man sover. Det finns så mycket mer att berätta men undrar du över något är det bara att höra av sig. Jag vill att första kontakten sker via mailen. Vill du se fler bilder kan jag skicka det. Mvh Ramona