Till salu inom: ”

amstaff rottweiler valp säljes

Tidigare annonser till salu

jag letar efter en ny kompis till min rottis tik. då de är en valp/unghund jag söker har jag inga krav alls på denne tjej utan e intresserad av raserna rottweiler,amstaff,dogoargentino,boxer (eller blandning med dessa raser) självklart kan jag betala för valpen( men då ev avbetalning) beroende på pris så kan du inte ha kvar din tik eller har en tikvalp kvar i din kull?? maila o berätta lite kort om tjejen (gärna bild) så ringer jag upp vid intresse:) kollar mailen dagligen!
6 st valpar kvar. 2 tikar,4 hanar,ur en kull på 9 valpar. Alla med en egen unik färg.Födda den 9 feb. Lev.klara 6 april. Mamman amstaff,pappan amstaff/rottweiler. Dom är underbara,lugna och stabila familje hundar,och båda finns i hemmet,som ni får träffa när ni kommer och tittar på er valp. En bokningsavgift på 1000 kr läggs vid bokad valp. Resten betalas när valpen hämtas. Bokningsavgift återbetalas ej vid ånger! valparna är vid leverans... Chipade Vaccinerade Avmaskade Veterinärbesiktade och mycket socialiserade badade vana vid kloklippning vana vid liv och rörelse även en påbörjad rumsrenhets träning 0520203622 0765674038
Den 7/2-11 Fick min Hippo 9 friska valpar. Mamman Hippo är 75% Amstaff och 25% Rottweiler och pappan Pepsi är 100% Amstaff. Det blev 4 tikar och 5 hanar. Pappan och mamman till valparna är båda lugna och familjekära hundar, gillar barn. Vid tingning av valp tas en handpenning på 1000 kr ut som EJ återbetalas vid ånger. Valparna är leveransklara runt 11 April 2011 Kom gärna och kolla på dom eller hör av er till mig via mail eller telefon vid fler frågor. Bilder kan skickas, enskilda bilder på hundarna. PRIS: 4000kr Ring 0767730724. fråga efter Göran.
Hej Jag är en blandraskille(amstaff/rottweiler) på 6mån som söker ett nytt hem pga att matte och husse inte har den tid för mig som jag behöver.Jag söker någon som älskar att vara ute med mig väldigt mycke. Enligt husse och matte är jag väldigt snäll och älskar alla,lite busig kanske men jag är ju valp...hi hi ibland händer de att jag kissar inne men jag har börjat säga till när jag vill ut nu, Jag är vaccinerad. hör av er om jag verkar intressant.mvh Chicco med familj . Voff
Nu var det bara 1 valp kvar, En hane. Han är uppvuxen på landet i kärleksfullthem och säljs till djurvänlig familj med mycket tid och som vet vad det innebär att ha hund. Mamman är Amstaff och Pappan är Rottweiler. Valpen är Leveransklar och är nu 10 veckor gamla. Han är veterinärbesiktad ua, vaccinerad , chippad, avmaskad och uppfödd på kvalitetsfoder. Han är väldigt social, glad och vänlig hund som är van vid barn, djur och andra hundar. En perfekt Familjehund! För oss är hemet väldigt viktigt Är du seriöst intreserad så är du välkommen att ringa!