Till salu inom: ”

amstaff rottweiler blandras säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Den 23 februari kom en fjärde underbar, men även vår sista kull med 7 valpar varav en hane finns kvar! Mamma Tea är blandras Schäfer/Rottweiler/Amstaff. Tea har ett lugnt lekfullt sinne. Pappa Lillen är Amstaff Lillen är en lugn och dominant herre. Vi har en ljus hane kvar som vi vill se hamna i en lugn och trygg familj där han fostras med en fast, kärleksfull hand. OBS! Detta är en familjehund, ingen kamphund! Oseriösa och ungdomar behöver ej göra sig besvär! Loke är: -veterinärbesiktigad -chipmärkt -vaccinerad
Måste med tungt hjärta sälja min ögonsten pga förändrade livsförhållanden. Det är en blandning mellan rottweiler/amstaff. Han är just nu 7 månader gammal och en riktig kelgris! Han är mycket energi så han behöver någon som har tiden och kärleken för att ge honom den stimulering han behöver! Han kommer överens med katter och älskar barn! Han klarar sig hemma mellan 6-8 timmar. Bilder kan mailas vid intresse! Beskriv er själva och berätta vad ni kan erbjuda min älskade hund. Han säljs inte till någon under 20 år och INTE till kamp!
säljer nu våran underbara snälla hundar den som är svart/brun en blandras på 50 amstaff & 50 rottis. hon är 5 år.. hon ska komma till ett bra hem. och kunna få mkt motion och man ska ha tid för henne.. den tigrierade är snar 6 månader & hon e en amstaff men har lite rottis i sig hon säljes för 3600 kr o. hon behöver oxå mycket motion och träning och mycket kärlek hon e väldigt mamig.. ni kan inboxa eller kontakta oss på 076 55 55 671 . ring helst är nästan aldrig inne här. mvh Jimmie & Sabina
Tyvärr måste vi sälja våran Atlas, på grund av att vi inte har tid för honom. Han är rottweiler/amstaff/amerikans bulldog, han är ungefär 7 månader. Snäll och social hund. Han behöver mycket uppmärksamhet och tid, och det har vi tyvärr inte tid med. Han gillar att gå ut på promenader och gå ut i skogen och leka. Atlas är en frisk och glad hund som vill hamna i en familj där han kommer bli älskad och få mycket uppmärksamhet.
Vill sälja min Blandras hund Amstaff/rottweiler . Hon är född 9-06-2011 Kön:Tik Namn:Genius Färg: Tigrerad ,Brun/svart Besiktigad :15-08-2011 Hon är en trevlig tjej med bra psycke. Hon är van med små barn. säljer henne för att jag jobbar mycket och hinner inte ta hand om henne. Hunden är registrerad i jordbruksverket. OBS!!!HUNDEN HAR ETT ID-NR. säljer inte hundvalpar under 8 veckor.