Till salu inom: ”

amstaff pitbull säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi vill hitta ett nytt hem till vår amstaff Alex. Han är en livlig liten unghund som behöver mycket motion. Han är hund och barnvan. Vi säljer Alex pga. tidsbrist då vi redan har en amstaff/pitbull på 1 år och 8 månader. Vi vill att Alex ska hamna oss någon med hus och trädgård eller hos någon ute på landet. Ej lägenhet. Priset kan disskuteras då vi inte är intresserade av pengarna. Utan ett bra hem. Men enligt blocket så ska en hund kosta minst 500 kr. Mejla gärna om ni vill ha bild. Annars får ni gärna ringa. BARA SERIÖSA KÖPARE OCH INTE TILL KAMP ELLER LIKNANDE.
Hej! Jag letar efter en dagmatte eller daghusse till min hund Miles. Jag behöver ha det till honom när jag jobbar vilket jag gör ungefär 4 timmar / dag. Miles är en blandras hund mellan amstaff/pitbull på lite drygt ett år. Det vore bra om du har lite hum om just den här rasen.. Han älskar att leka och gå långa promenader. Hör av dig till mig för mer information. Hör av dig till mig på antingen mail eller telefon. Mvh Cassandra
Hej vår underbara hund behöver ett tillfälligt hem i 4-5månader. Hon heter Nea och är snart 1 och 1/2år. Glad och sprallig pitbull/amstaff, har växt upp med barn. Hon är mycket snäll och gillar uppmärksamhet och en stor kram=) Söker någon som kan ta hand om henne under 4-5månader vi står självklart för försäkring och mat. Vi ser gärna att ni är hundvana då det krävs att man är bestämd. Kanske du är en person som vill prova på att ha hund eller bara vill ha sällskap under en period. Hör då gärna av er helst via telefon.
Hejsan!!! Vi skulle behöva hjälp av någon hundvan som kan ta ut våran Juni på promenad 2 ggr om dagen á minst 30 minuter. Hon är en 3-årig amstaff/pitbull. Första kontakt sker via mail där du lämnar en lite beskrivning av dig och dina erfarenheter. Därefter sker ett möte där vi berättar mer om skogstrollet och du får följa med på promenad. Känns allt bra mellan er så är det bara att komma överrens om tider m.m.
Hej! Det är med en stor sorg att vi behöver sälja våran hund för han är verkligen underbar. Vi har flyttat till ett mindre boende och får tyvärr inte ha djur här. Han är en blandras mellan amstaff, pitbull på 9mån som är van vid barn och andra hundar, ja jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om honom men ring så kan jag berätta mer! Mvh Lina