Till salu inom: ”

amstaff omplaceras säljes

Tidigare annonser till salu

Jag kan tyvärr inte ha min amstaffhane kvar, då jag inte har den TID han kräver. Han är 6 år och kastrerad sen i slutet av oktober. Han fungerar bra ihop med alla djur förutom andra hannhundar. Barn under fem år tycker han är konstiga. Han kräver tid och tålamod då han inte klarar av att vara ensam, pga det så har han alltid fått vara med vilket har gjort att han klarar av alla slags sociala miljöer. Han är lugn och väluppfostrad. Vill du veta mera ring mig EFTER KL. 19, så berättar jag mer. Rätt person, rätt pris!
Tyvärr måste jag omplacera min vackra hund. Han är mycket van vid småbarn och andra hundar. Han är fortfarande väldigt mycket valp och behöver därmed mycket tid, vilket jag tyvärr inte har att ge honom. Mentalt mycket fin och snäll hund, skäller tex väldigt sällan men väldigt busig eftersom han fortfarande är så ung. Helst önskar jag att någon med tidigare erfarenhet av just denna ras skulle vilja ge honom ett nytt hem. Han är definitivt en familjehund och absolut ingen kamphund! Chippad och vaccinerad Endast seriösa svar, Tack!
Vi måste tyvärr omplacera vår fina påg p.g.a ändrade arbetsförhållande. Han är snart 2 år, heter Rex och är helt underbar. Han kan sitt, kom, fot, plats, tass (vanliga kommandon) Han är chippad, ej kastrerad, Har fått alla valp-vacc. Söker ni en underbar familjemedlem som kan erbjuda mycket kärlek och lojalitet så har ni rätt här. Han är van vid katter och barn. Han söker nu ett hem som har mycket tid och kärlek till han.
Pga tidsbrist och arbete måste vi omplacera våran hund OMGÅENDE. Han är 8,5 månad och reggad i SKK med namnet Stand Strong Devilish Charms "Devil" SE22260/2011 Han bör helst komma till ett hem med mycket tid för honom eftersom han har mycket energi och bör även vara ensamhund i alla fall i början. Han måste omplaceras OMGÅENDE! Undrar ni över något ring: Amanda 070-6603662 Johan 070-2849066
Amstaff omplacera omgående p.g.a Ändring i förhållande och flytt! Zypheer är valp som har precis fylt 1 år han kommer överens med alla djur och hundar han är lekfullt. Världens snällaste hund! Han är blå och vit i färgen. Unik Skriv ett mail och berätta lite om dig själv och varför du är intresserad så hör jag av mig och vi kan prata mer. Obs krav 25 plus! Mvh Adde