Till salu inom: ”

amstaff malmö säljes

Tidigare annonser till salu

Min 16 månader gamla amstaff hane söker ett nytt hem omgående pga. ändrade bostads- och arbetsförhållanden. Fullt frisk. Han är väl tränad och rumsren. Registrerad på jordbruksverket. Väldigt tillgiven, glad, pålitlig och snäll. Okastrerad men fungerar bra med andra hundar. Jag är INTE intresserad av pengarna i sig utan bara ett bra hem. Jag säljer honom pga att jag inte har tid, så kravet är att du har tid och även hundvana och engagemang då denna rasen behöver mycket motion och kärlek. Ring 0768801515 för mer info
Hejsan vår lilla tik på 1 år söker nytt hem pga tidsbrist. Hon är vacc, chip märkt och besiktiad ,rumsren och uppvuxen med barn. Hon älskar att ligga och gosa med en och är väldig lätt lärd. Vi vill att hon kommer till ett bra hem där hon får den tiden och kärleken hon behöver. Vill inte ha oseriösa människor utan du skall kunna något om rasen amstaff och har erfarenhet av hundar sedan tidigare. Priset är ej viktigt den kan diskuteras viktigaste för oss är att hon kommer till rätt hem.
Med sorg letar vi efter ett nytt hem åt vår älskade Neo. Han är en glamorös blandning mellan Rottweiler/Amstaff, 9 månader gammal, en mycket kärleksfull och energisk hund. Han trivs inte hos oss nu när vi båda arbetar heltid (vilket inte riktigt var planerat). Om du är redo för en utmaning och kan erbjuda Neo en kärleksfull och aktiv vardag så är du välkommen att höra av dig. (Anträffbar mellan 16-22 på vardagar och närsom på helgerna)
Måste med sorg tyvärr göra oss av med vår senaste familjemedlem pga allvarlig sjukdom inom familjen, så vi kommer inte ha tid över för vår 7 månaders Amstaff flicka. Astrid är tillgiven, otroligt snäll och lättlärd. Älskar att kela samt leka med sina kompisar (våra döttrar). Har aldrig används till kamp och kommer aldrig göra det heller. Ser helst att hon kommer till en barnfamilj, vi kommer ev. göra hembesök innan ni får köpa henne så vi ser att hon får det bra.
Ska nu sälja min underbara hund pga tidsbrist. Jag har börjat folkhögskola och har tyvärr inte så mycket tid åt min hund med tanke på läxor och skoltiderna.. Hon är född 2010/01/31 så hon är inte så gammal men hon är full av energi så behöver bra med motion och lek! Vill att hon kommer till ett bra hem med folk som älskar djur och har tid. // Caroline