Till salu inom: ”

amstaff kuperad säljes

Tidigare annonser till salu

Tjena! Den 3/12 föddes10 st jätte fina och grova Amstaff valpar som ska säljas. Honan är väldigt stabil, bra psyke och toppen social bland människor . hennes vikt är 24 kg. Hanen är också väldigt stabil i psyket,grov och fin Han är även kuperad och importerad från ungern. Lång stamtavla finns på honom. Hans vikt är 38 kg Både valparna och föräldrarna är vana vid katter och barn så de ska inte vara några problem ifall ni nu har något utav det. Vid leverans är vi: -Vetrinärbesiktade -Vaccinerade -Chipmärkta -Avmaskade -Klo klippta -Duschade/Badade -Socialiserade med vuxna och barn -Upplevt alldagliga ljud som damsugare etc. Tingade valpar är. #4an #10an #8an #1an En valp kan tingas redan nu mot en handpening på 1500 kr. Pengarna lämnas inte tillbaka om ni ångrar er. Och resterande betalas när valpen hämtas Köparna måste kunna ge valparna ett bra och tryggt hem. Så oseriösa köpare behöver inte göra sig besvär att höra av sig, säljer dom ej för kamp eller misskötsel. Söker inga mail vänner så ring endast om ni är intresserade! Hundarna är leverans klara den 5/2 011 Fler bilder finns vid intresse.
Måste omplacera min 3åriga SKK-reggade amstafftik då jag inte längre har den tid hon kräver. Hon är en väldigt förarvek hund med en otrolig vilja att göra sin ägare nöjd. Hon har svårt med andra hundar men kan umgås med andra hundar under kontrollerade former alltså ska nya hemmet vara fritt från hundar men med lång erfarenhet! Hennes svans är kuperad av en leg. vet pga en skada hon fick nu i vinter. Hon är röntgad med HD: grad B på vänster, grad C på höger och AD: UA på vänster och grad 1 (lindrig benpålagringar) på höger
Vi har 4 tikar och 3 hanar.Leveransklara 3 oktober. Mamman är en stabil tik som man får träffa vid valpmöte.Valparna växer upp i ett hem med barn & vänner till familjen som håller dem sociala. Valparna är födda kuperade vissa av dom, mamman är född utan svans. Vid leverans har valparna fått: *Fösta vaccination *Chippade *Vetrinärsbesiktade *Avmaskade Handpenning är 1500. Vid handpenning har du ingen ångerrätt. Finns fler bilder vid intrese.
Hej OBS öronen är inte kuperade enbart tejpade för att få en finare form för er djurälskare :-) Abel är en Bluenose valp på 10mån som söker en kärleksfull Husse/Matte. Abel är uppvuxen med barn och hundar. Han älskar att sitta i knät och att mysa hemma. Abel är en helt blå amstaff med en vacker fysik. Vi ser helst att den nya fodervärden är i linköping så att han kan leka med sina hundvänner då och då. Ring för mer information Sökord Amstaff, ambull, amerikansk bulldog, bulldog.
Har någon sett min ögonsten? Min Amstaff som är vit och brun. Har kuperade öron. Det är en hane som är jättesnäll. Snälla ring. Hittelön utlovas.