Till salu inom: ”

amstaff husky blandning säljes

Tidigare annonser till salu

Vi måste nu med största sorgen göra oss av med Rocky vår underbara blandras valp. Pga att jag inte kan gå ut med honom pågrund av en skada i axeln och med ett barn påväg så kommer inte vi ha råd med lilla killen. Det är en liten hane på 5 månader som precis börjat lära sig att bli rumsren (olyckor sker ibland) Blandning mellan Rottweiler,Amstaff och Siberian husky. Han är lydig och underbart tillgiven. Han är van vid barn och katter. Det är verkligen en stor sorg att göra oss av med honom och vi älskar honom högt så det är viktigt för oss att han kommer till ett hem där han får mycket kärlek och mycket motion!!!! Priset är inte det viktiga då vi lägger vikten på personen som vill ta hand om honom!! Han är cippad, Vac, besiktigad, Avmaskad, har agria djurförsäkring och är med i skk. Fler bilder kan skickas via mail.
ja och min tjej söker effter en amstaff tik gärna valp. vi bor på landet med stor tomt samt ett hus med 6 rum och kök. vi har båda stort djur intresse .min tjej har häst och rider ganska mycket så vi är ute i skog och mark en hel del. mina mål med hunden är att träna personsök samt prova på utställning och se vad det leder till. jag har haft rottis/chäfer blandning samt en sibirien husky som vi tog hand om effter att han vid 2 års ålder inte ville tävla som slädhund mer.fick träna väldigt mycket för att få honom att gå lös och att be te sej som en familjemedlem.så jag är berred att lägga ner all den tid som behövs för att få en bra hund. han gick bort för ca 1 årsedan så vi känner nu att vi vill ha en kompis och livskamrat som kan lysa upp tillvaron och som ja kan jobba med. hunden ska vara ataxia clear samt båda föräldrarna vill oxå att alla papper ska vara iordning stamtavla/reggad och chippad vetrinär papper m,m skriv gärna ner några rader om hunden och hur gammal den är skicka gärna med nån bild mvh jimmy/sara
Familjens hona har fått sin första kull, det finns 4 hanar och 4 tikar. Valparna är blandning av Sibirien Husky, Amstaff och Rottweiler. Valparna älskar att busa, leka och gosa. Båda föräldrarna är lugna och fina familjehundar. Pris omkring 4000kr men det kan diskuteras. Det viktigaste är självklart att valparna får ett bra hem. Valparna är leveransklara.
Amstaff och Siberian Husky valpar! En väldigt ovanlig blandning som resulterar i väldigt speciella hundar med otroligt fina och intressanta linjer. Mamman är Amstaff och pappan är Amstaff och Siberian Husky! Både mamman och pappan har väldigt bra psyke och är uppväxta med barn. Föräldrarna ses även när man besöker valparna! 5st helt underbara valpar föddes 11 Februari varav 4st är till salu och leveransklara tidigast 11 April då dem är 8 veckor och kan även tingas redan nu mot en handpenning på 1500 kr som ej betalas tillbaka vid ånger! När valparna lämnar vårat hem kommer dem vara följande: * Regelbundet avmaskade * Chippade * Veterinär besiktade * Dolda fel försäkrade * Vaccinerade * Vana vid barn Halsband och koppel åker även med varje valp! Vi kommer vara väldigt noga med vart våra valpar hamnar och kommer ha fortsatt kontakt och uppföljning! Fler bilder på mamman, pappan och valparna skickas vid intresse. Nås lättast via telefon men även via mejl! / Mvh Laila - 0725544112
Doris är en sk. (oreggad) Husky och en blandning mellan Siberian husky/Rottweiler/Schäfer/ Amstaff/Berner Sennen... Hon är född 2011.09.13 Dvs hon är en tös med allehanda raser att ta hänsyn till men framför allt är hon Doris, en helt egen individ. Doris bor i nuläget tillsammans med små barn. Hon har tyvärr hoppat upp, morrat och visat tänderna mot andra barn, dock aldrig mot familjens egna. När främmande barn är i närheten upplevs hon som osäker. Har bott med katt och träffat andra katter i andra hem men det krävs att det är en katt som säger ifrån och inte backar annars vill Doris jaga och leka. Samma med katter utomhus. Doris drar i kopplet och skäller och gnyr när hon ser katter ute. Vid situationer med andra hundar verkar Doris i de flesta fall osäker och kan göra utfall, skälla, morra även om de går på andra sidan vägen. Doris är rumsren. Detta är förövrigt en social tjej med människor och hon vill gärna vara i händelsernas centrum, även om hon kan upplevas som stissig tex. när det är mycket folk och någon busar. Så kommer vi då till Doris rädslor som då är andra hundar, större djur och kanske även vissa människor men familjen kan inte tyda Doris beteende då hon ibland hoppar och skäller mot människor ute på promenad. I koppel går hon för det mesta bra om det inte händer något särskilt som att det exempelvis kommer småvilt, katter eller andra hundar, då drar hon i kopplet och hoppar och skäller. Familjen håller aldrig Doris helt lös, men när Doris är i inhägnad kommer hon på inkallning. Kurser som Doris gått: En vardagslydnad och kommunikationskurs. Ett par enskilda träffar med hundinstruktör från Hundens hus i Göteborg för att få hjälp med problematiken med andra hundar. Ingen resursvakt. Att åka bil, tåg, buss eller spårvagn är inga problem så länge som det inte finns andra hundar i närheten. Familjen som vi söker till Doris bör vara aktiva och tycka att det är roligt att arbeta framför allt fysiskt med sin hund men även mentalt. Vi kräver en hundvan och oerhört stabil person som Doris kan känna stor trygghet i och som kan få henne att bryta många mönster. Vi önskar även att Ni arbetar med positiv förstärkning.