Till salu inom: ”

amstaff dogo argentino säljes

Tidigare annonser till salu

Måste sälja min underbara Amstaff / Dogo argentino blandning på 10 mån pga ändrade familjeförhållande. Hon är en mycket tillgiven flicka som kräver en hel del arbete dagligen med. Van med barn och det fungerar bra. Mamman var blandning mellan Amstaff / Dogo argentino och pappan var renrasig Amstaff. Har underbart temprament och mjuk och glad men har fortfarande mycket valpbus å hyss för sig. Tycker det är viktigt hon kommer till ett lugnt å stabilt hem där hon har chans att få arbeta. Så därför kommer jag vara noga med vart hon kommer och till vem. Mer frågor så ring gärna eller maila.
23/3-10 föddes Kajsa som är en blandning mellan dogo argentino / Amstaff. Hon är en tillgiven men vill gärna bestämma därför är det viktigt hon kommer till någon som har vana av denna typ av hund. Hon behöver mycke stimulans men behöver komma i avskildhet. Hon är van barn där det fungerar väldigt bra men kan vara klumpig som valpar/unghundar gärna kan vara. Vill gärna att hon kommer till ett lugnt ställe där hon kan få den aktivitet och gott liv hon förtjänar. Har mycket att berätta och finns funderingar och frågor maila eller ring
säljer nu min underbara blandning av dvärgtax/amstaff/dogo argentino på 1 och ett halvt år pga tidsbrist och flytt. chippad och vaccinerad. lättlärd. jakthund rumsren. lekfull och glad. skäller ej, utan bara när han skall varna för något. väldigt kelig! enda nackdelen är att han tyvärr har börjat visa att han inte gillar barn. måste till ett bättre hem som kan lägga mer tid på honom, HELST NÅGON UTE PÅ LANDET! PRIS DISKUTERAS VID SNABB AFFÄR och alla hans saker tillkommer så inget behövs köpa nytt!
Vi har nu 7 st valpar som är levklara. Det är 3 tikar och 4 hanar kvar av 9 st. Mamman är amstaff, lugn och van vid andra hundar och barn. Pappan är Amstaff/dogo argentino. Han är van med barn och hundar. Valparna finns i Växjö men kan transporteras ner till Malmö stad. Pris: tikar 5000kr, hanar 4500kr Vid tingning tar vi 2000kr, fås ej tillbaka vid ånger. Resterande vid hämtning Maila och berätta vem ni är och vad ni kan erbjuda valpen. NYFIKNA UNDANBEDES , TACK!
Hej. Har en amstaff/dogo argentino tik som behöver ett nytt hem. Hon är två och ett halvt år, och världens snällaste!Hon behöver en ägare som har mycket tålamod och kan jobba mycket med henne. Hon behöver en bestämd hand! Hon är social, härlig personlighet, älskar människor, barn och andra hundar. Katter stryker vi från listan! Hon har tyvärr epilepsi så medicin varje dag, livet ut. Är du/ni intresserade, skicka iväg ett mail och berättar så mycket som möjligt om er själva. Hem viktigare än pris! Mvh