Till salu inom: ”

amstaff boxer säljes

Tidigare annonser till salu

Hej, Jag är en tik på 5,5 år som skulle vilja ha en kompis som jag kan vara med på dagarna eller att du vill komma och ta en promenad med mig då min matte jobbar. Jag är väldigt snäll, en blandning av boxer/amstaff. Jag gillar att bada, mysa, promenera. Du som ev vill bli min vän ska vara lugn, inte ha någon annan hund om jag ska vara hos dig. Om detta skulle vara något som är intressant så skicka ett mail med vem du är och annat som kan vara bra att veta så kontaktar vi dig så snart vi kan.
Söker en foder värd åt min lilla Dennis... Känner att jag inte har den tiden som krävs, pga att jag är ensam och jobbar mycket... Han är en glad och go boxer/ amstaff hane, som blir sju år till midsommar... Han tycker inte om att vara ensam förlänge, och älskar vara runt människor... Han är en aktiv hund, och behöver mycket motion... Älskar även mycket lek =) Du som är intresserad ska bo nära mig, så jag kan hälsa på Dennis när jag vill... och veta att han har det bra, dit han kommer... Van med katt...
Hej jag har en hane på 1år och 8 månader jätte fin och lugn. han är röntgad besiktad godkänd och klar beskriva han kort älskar bada älskar barn och alla hundras oavsett ras eller ålder han är bra på söka och en otrolig mys hund så om ni har en amstaf eller boxer eller en rottis tik eller eottis/amstaff blandning och vill para hon med min är ni välkomna att höra av er ni kan också höra av er om ni vill ha mer info eller om ni vill se han :D
Jag måste nu tyvärr göra mig av med min sötnos. Han är en Amstaff/Boxer/Pointer hane, 2 år. Okastrerad (och bör så förbli om man lyssnar på de som dessa hundar) Otroligt fin och snäll hund, visar inga som helst aggressioner. Funkar i familjer, med barn och med andra hundar (och katter). Men behöver koppelträning och tränas i att inte försöka jaga ifatt hararna! En stark hund och behöver en stark hand och mycket motion. Kontakta mig vid seriöst intresse! Pris kan diskuteras, det viktigaste är att han kommer till ett bra hem. Hör av dig via mail så ringer jag upp dig så får du mer information om denna fina kille!
Nova är en amstaff/ boxer blandning som blir ett år i Oktober. Hon är vaccinerad och besiktad som valp, samt chipmärkt! Letar nytt hem pga ändrade familjeförhållanden och säljs endast till någon som kan erbjuda ett livslångt hem! Är världens snällaste hund som går ihop med allt och alla! Är van vid andra hundar, barn och katter. Enda problemet är att det inte går att lämna henne själv längre stunder.. Vill helst att hon kommer till ett hem med andra hundar och på landet!