Till salu inom: ”

amstaff blocket säljes

Tidigare annonser till salu

Hej Vi måste tyvärr bli av med våran amstaff hane på ca 5 år. Jätte snäll och jätte go kille som älskar att vara ute och springa. Han är väldigt lydig. Kommer jätte bra överens med tikar katter och barn. Måste tyvärr bil av med honom då vi inte har mkt tid över för han.. Säljer inte till vem som helst så jag väljer själv vem som får köpa honom så jag vet att han inte kommer hamna hos någon som kampar honom eller behandla honom illa. Han måste komma till ett bra hem, de förtjänar han. .
Hej tyvärr måste jag göra mig av med min älskade hund.Han är 1,5 år och världens goaste hund.Tyvärr har jag inte tiden han kräver.Han måste tränas och vara aktiv hela dagarna.Han är väldigt energisk och kräver otroligt mycket motion.Jag är väldigt noga med vem han hamnar hos då många tyvärr använder denna ras till kamp.Ser helst att han kommer till någon på landet och något som vet vilket ansvar det är med en hund.Han går bra med katter och hundar men tyvärr brukar inte hundar gilla honom.Han är väldigt gosig av sig å vill hela tiden ligga i knä.Hör av er för mer info på mallen.Kollar den hela tiden. Mvh Yasmine
Med sorg i hjärta måste jag göra mig av min Tekla som är amstaff. Hon är 7 månader. Tillgiven snäll. Tycker om andra hundar kommer överens med alla hundar.. Är så gott som rumsren. Har aldrig behövt vara själv. Jag vill att hon kommer till någon som har tid med henne. och ger henne kärlek. Pga av ändrade familjeförhållande kan ej ha henne kvar.. Priset är inte de viktigaste. För mig är de viktigt att hon kommer till ett bra hem. med kärlek och motion och tid.. ring om ni har frågor Mvh Lisa
Med sorg i mitt hjärta så måste jag tyvär göra mig av med min amstaff hanne. Hon är 2år gammal & världens underbaraste. Hon är så go & människo kär. Hon älskar att krypa upp i knät & pussas, hon sover gott om nätterna, hon leker gärna hela tiden om hon får chans till de. Hon gillar långa promenader & är i bra form. Han passar i hop me de andra hundar och med barn. Jag är noga med vart hon hamnar & vill att hon hamnar i goda händer som har erfarenhet om denna rasen. Om hon hamnar ute på landet är det ett stort plus. ring gärna mer om info på tel nr. 0737550520.
Måste tyvärr sälja min Amstaff tik p.g.a tillökning i familjen och tiden som hon förtjänar inte räcker till. Hon är 4 år snäll och underbar på alla sätt och vis, tycker mycket om barn. Finns bara ett problem hon tycker inte om att vara själv hemma. Vill att hon kommer till familj helst på landet. EJ till kamp eller någon under 25 år. Är noga med vart hon hamnar går inte till vem som helst. Vill ni veta mer är ni välkommna att ringa.