Till salu inom: ”

ampeg svt classic 412 he holmberg case säljes

Tidigare annonser till salu

Ampegs utan tvekan bästa bastopp sedan 69/70. Bygger på den första serien av SVT (blueline) som Ampeg släppte 1969, som senare tidigt 70 ersattes av Blackline. Inte att förväxla med Classic eller AV som inte kan mäta sig här. Låter varmt och fett som bara en rör-rigg kan. Säljes med tillhörande 810AV låda för en komplett setup. Allt i absolut nyskick, toppen har alltid varit i case (medföljer ej) och det finns överdrag till lådan! Bättre än så här blir det inte helt enkelt! Billigare blir det heller inte och priset är pok. Kan skickas med DHL - köparen betalar då den faktiska fraktkostnaden. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
AMPEG SVT VR Den bästa topp Ampeg byggt sedan 1969. Vintage Reissue av Blueline serien. 300 rör watt, bestyckad med 4 x 12AX7, 4 x 12AU7 och 6 x 6550 rör. Låter varmt och fett som bara en rör-rigg kan. Toppen är sparsamt spelad och i absolut nyskick, alltid förvarad i case (ingår ej). Inte att förväxla med Classic eller AV som inte kan mäta sig här. Pris: 13.500.- AMPEG SVT 810 AV Grym 810-låda i kylskåps size, som blivit standard referens för basljud genom åren. Klassika silverfronten från 70-talet. I absolut nyskick, levereras med överdrag (inte ampegs egna). Pris: 6.500.- Köp hela riggen för 18.500.-, bättre än så här blir det helt enkelt inte. Säljer pga ändrade bandförhållanden, priserna är POK. Hämtas med fördel i Malmö, men kan skickas med DHL. Köparen betalar eventuell fraktkostnad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ampeg SVT Classic. Ampegs legendariska 300 watts rörtop. Denna top är tillverkad i USA 2005, dvs INTE i Asien som dagens Ampeg's. Toppen är i mycket bra skick, spelar varmt och kraftfullt. En reva på baksidan är det som går att anmärka. Pris: 11.500:- Ampeg SVT 810E, tillverkad och köpt i USA. Låter mycket bra. I bra skick med några dings här och var. Pris: 7500:- Pris för både topp och låda: 18.000:- Finns att provspela i Göteborg
Nu har vi fått in en begagnad Ampeg SVT Classic! 300 watts rörtopp med 4x10 och 1x15 kabinett! Ink: Hardcase till toppen och originalhuvor till kabinetten. Kom in och prova!!! Om företaget Sandberg Musik är en 330m2 stor musikaffär i centrala Malmö. Vi jobbar aktivt med inbyten och kommissioner. Det mesta vi lägger ut på Blocket är begagnade varor, som har 6 månaders garanti.
Ampegs värstingtopp , SVT Classic (USA)+ 412 HE + Holmbergcases till både topp och låda. Grymma 300 rörwatt som räcker till alla scener!Inköpt ny 2006 och sparsamt använd. Liten reva i vinylen upptill på toppen som är lagad. Har annars stått i flightcase och är som ny. Inga byten. Säljes som hel rigg.