Till salu inom: ”

ammunition 9mm patroner säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer 8 st äkta 9mm patroner med hålspetskula. Extra kul att ha om du äger en replika,soft air gun..tex en Beretta 92 eller Glock...eller för samlaren. Har även patroner till revolver samt kaliber 45 ACP. Mejla för mer uppgifter. Endast för prydnad (blindpatroner) Du behöver EJ licens för dessa patroner. Glocken är inte till salu. Skickas med posten och portot är inkluderat i priset. Mvh Sven
Licenspliktigt vapen! Här är ett träningsvapen som passar brukshundsklubbar eller jaktlag som vill träna bort skotträdsla. UMAREX Walther P22Q 9mm är i grund och botten som ett riktigt vapen, skillnaden är att pipan är byggd att ingen riktig ammunition kan avfyras. Dock så är knallen och flamman densamma. Länk: http://www.youtube.com/watch?v=Qx2Dxsxa2c0 HELT NY I PLASTLÅDA: -Rengörningsborste -Rengöringsmanual -1 extra magasin -50 st patroner Blank Cartridges Licens krävs, men kan sökas i efterhand.
Har har några tomhylsor, laddramar och länkar till kulspruta. 38 special, 89 st 9 mm Luger, 149 st Speciell Tysk övnings ammunition, nu bara tomhylsor, 5,56*45 mm (Nato), 96 st Länkar till: Tysk övnings patroner 7,65 mm, 97 st M2 Browning. 50 cal Machin Gun, i svenska försvaret Kulspruta 88 tidigare Tung Kulspruta 12,7 mm, 65 st Laddramar 8 ramar till Kulspruta m/45, 1 med 29 tomhylsor på (svenska försvarets) 11 ramar som passar till Atomatgevär m/42(Ag m/42B och Gevär m/96(B) och m/38(B) Skulle vilja ha 700 för allt Hämtats helst!
Nu är det dags att börja att ladda upp med ammunition inför nästa jakt och sportskytte säsong. Då behöver du ammunitionslådor med hög kvalite som har plats för 100st patroner. Passformen för patronerna är bra. Lådan är tillverkad i plast och har gångjärn. Gevärs lådan har ej gångjärn. 10st 9mm ammunitionslådor 390kr 10st 38/357 ammunitionslådor 390kr Gevärs ammunitionslådor 129kr/st Besök oss på www.skytteshopen.se
En 9 mm neua i perfekt skick. Sparsamt skjuten pistol med en fantastisk precision. Inga sprickor i stomme och stommen är helt orörd. Pipan är nyligen uppmätt och den är i väldigt gott skick. 3 magasin, modellanpassat Sickingerhölster, original kolv och kolv i trä medföljer. Har även en ansenlig mängd (750-800 patroner) ammunition som kan köpas till om så önskas. Endast seriösa intressenter som uppger klubb, kortnummer, fullt namn och kontaktuppgifter får svar. Licensvapen!