Till salu inom: ”

ammonit fossil marocko samlarsten säljes

Tidigare annonser till salu

Leila Lindholm och Marcus Larsson åker till kontrasternas land Marocko, som bjuder på allt från getter i träd till lyxiga beduintält i ödemarken. Leila letar upp den äkta marockanska atmosfären i storslagna Atlasbergen. Hon provar hur det är att leva lyxigt med beduiner mitt ute i Saharas öken och får reda på att hon är värd 2000 dromedarer. Dessutom besöker hon den gamla berberstaden Marrakech och visar hur riktig prutning går till. Marcus vill ta reda på varför -den vita staden- Essaouira är känd för att vara ett av världens bästa surfingställen och testar vågorna vid Atlantkusten. Han hinner även med en resa ut i öknen för att spela crossgolf med en åsna till caddy. Dagen avslutas med haj-middag!
köpte en sista minuten resa för 2 personer till Marocko, som vi tyvärr inte kan åka på..resan kostar sammanlagt 6130 kronor, med hotell, frukost och transfer tur och retur och som sagt är det för 2 personer. Anledningen till att vi inte kan åka är att den ena är inte svensk medborgare och behöver visum och detta visum tar 1-2 veckor att få. Flyget går nu på fredag och ni återkommer fredan därpå, så det blir en vecka. Jag säljer biljetterna för 4000 och namnbytet får ni stå för...namnbytet går på 400:- för 2 personer. Så det blir 4400. Hör enbart av er om ni är SERIÖSA.
Hej Säljer ett stort fossil av krokodil-liknande karaktär. Jag vet tyvärr inte så mycket om den då det är arvegods och mina övriga kunskaper om fossil är obefintliga. Väger runt 2-3 kilo och är i bra skick. Ser snygg ut i bokhyllan. Ålder okänt. Enligt uppgift från Marocko eller Algeriet. OBS Tillägg till ursprunglig annons. Har låtit en mer sakkunnig titta på fossilet och enligt uppgift är tänderna ett eftermontage. Skallen är äkta men tänderna är antagligen dittsatta i efterhand för att "piffa" till fossilet. Tändera och dock äkta men härstammar från annat djur. Således skall föremålet ses som prydnadssak och inte 100% äkta fossil. Priset är nu justerat efter detta. Längd ca 51 cm. Bredd cirka 15 cm höjd cirka 11 cm Kan nog inte skickas då den är mycket ömtålig utan måste hämtas på plats. Endast mailsvar. Är annonsen kvar är fossilen kvar. Först till kvarn. 500 eller högstbjudande. // Per
AMMONIT fossil från Marocko - samlarsten
Liten svart-grå AMMONIT fossil från Marocko - samlarsten