Till salu inom: ”

amiga 500 spel säljes

Tidigare annonser till salu

Amiga 500 testad senast igår funkar utmärkt . 2 st enheter 1extra diskenhet 4små joysticks 2stora joysticks Medföljer även manualer på svenska Och oändligt många spel och program som ni ser på bilderna . Commodore 64 (ej testad ) 2st enheter 3 bandspelare 2joysticks Här även original kartong till c64 Och även här hur mycket spel och program som helst! Säljer allt för 2490:-
Rensning - familjelivet tar plats och kulturskatterna måste rensas ut. Komplett och väl fungerande Amiga 500 inklusive monitorn modell 1084. 1 ägare genom alla år. Originalkartong, till och med fakturan finns kvar. Köpt Sep-1988 för 6300:- Inga spel eller joystick medföljer. Finns i Hörnefors, 20 minuter söder om Umeå. Hämtas på plats, eller kan lämnas inne i Umeå efter ök, vardagar dagtid. Skickas inte.
Tjena! Tänkte sälja mitt Amiga 500 som jag aldrig orkat fixa på grund av ointresse, det är bättre att nån annan får greja på med den än att den bara står. Man får med mus, joystick, extern diskettstation, nätagg osv. Det är en herrans massa spel och program med på disketter. Av det jag förstått när jag letat runt på nätet så saknas bara "boot"-disketten, då man får upp bootscreenen på tv'n när man startar upp den. Säljes i befintligt skick. Hör av dig! Mvh anton
Amiga 500 med tillbehör säljes. Följande ingår: Amiga 500 med extra 512kb minne En joystick En mus Ett nätaggregat En amiga till scart kabel En extern diskettstation En drös med disketter med spel och applikationer Amigan i sig har smärre defekter, interna diskettstationen fungerar ej (brytare för diskettigenkänning är sönder), batteriet på den extra minnesmodulen är borttaget, då det läckte batterisyra. Innan maskinen öppnades upp och problemet med diskettstationen samt batteriet hittades så bootade den upp till Workbench 1.3 Säljes lämpligen till någon entusiast som repobjekt eller reservdelar. Skickas inte!
Finns i originalkartong. Säljes var för sig. Skickas ej. Lägg ett bud om du är intresserad. Spel får du välja till, 20 till varje maskin.