Till salu inom: ”

amica växellåda säljes

Tidigare annonser till salu

Hej, nu var det tänkt att få sålt den gamle Pärlan som jag aldrig riktigt använt. Varför jag säljer den så billigt är för att den bara står och tar plats och har något okänt fel på växellådan som jag varken haft tid, lust eller pengar att fixa. Annars är den välvårdad och startar varje gång jag prövat, Dock ganska blek när den ståt ute i regn och rusk. Nås på mobil mellan 17:00-22:00 Mejla mej gärna om ni vill ha fler bilder.
Amica moped för 30 km, körkortslös säljes. I fint skick förutom lite strul med växellåda. Piaggiodelar. I övrigt fungerar allt. Reservdels-amica medföljer. Priset är lågt och förutsätter en snabb hämtning.
Hej jag vill sälja min amica mopedbil, den fungerar bra sitter 70cc på och den går ca 35km/h. sitter en stereo och två högtalare i den. nylackad den 24/5. pasagerardörren går endast att öppna utifrån och hastighetsmätarwiren är trasig. det följer med en extramotor och ram med växellåda och däck. extralysena följer ej med.
Trehjulig mopedbil av märket Amica A50 från 90-talet. Säljes som reservdelsbil (växellåda trasig). Intresserad? Ring helst efter 18.00 på vardagar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Piaggio Amica AS50 Årsmodell: 1995 Mätarställning: 770 mil Färg: Röd Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Kul mopedbil, vinterhjul, CD stereo, Säljs för kunds räkning, Finansiering Nordea, möjlighet till 0:- kontantinsats