Till salu inom: ”

amhult säljes

Tidigare annonser till salu

Amhult - trädgårdsstaden i Torslanda En unik trea, med egen entredörr, etage lägenhet med två balkonger. Det öppna köket ger intryck av vidsträckt område med många möjligheter till möblering. Två stora sovrum med ingång på den stora balkongen med ett tillstånd för grillning. Det finns en fin lekplats på innegården. Fantastiskt grön område, en riktig trädgård i staden. 15 minuter till centrala Göteborg med bil och 25 minuter med buss. nyligen tapetserad lägenhet och på egen bekostnad utrustad badrum som rymmer en tvättmaskin och torktumlare. Det tar två minuter att gå till ICA Maxi och andra affärer i Amhult centrum. För mer information kontakta mig.
Jag har en jätte fin och fräsch lägenhet på kvilletorget (det nya centrum iframtiden) Lägenheten är stor och rymlig, inget rum känns litet. Den är fint tapetserat och målat allt i ljusa färger med fondväggar.Mycket bra planlösning. Bilderna blev inte så jätte bra och är mycket finare iverkligheten, så kom o kika :)Fin o stor innegård med gungor och sandlåda.Närhet till willys hemma, lekplats,dagis,skola och köpcentret Backaplan. Hyra 6031:- OBS! Vi är bara intreserade av byten inom Trädgårdsstaden Amhult.
Öppen och ljus lägenhet, med utgång till terrass från både vardagsrummet och sovrummet. Två sovrum och ett stort förråd. Parkettgolv i alla rum. Stor toalett med badkar, tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Lägenheten är byggd 2006 och ligger i Amhults trädgårdsstad. Det är ett väldigt trevligt område med mycket barnfamiljer. Det är nära till dagis och torg, Ica maxi och div klädbutiker. Från Göteborgs centrum är det väldigt bussförbindelse, buss 24 och lila express tar ca 25 min.
Babytravel dubbelvagn i fint skick säljes - En liggdel ingår - Mörkblå färg - På båda sidor finns "babyinlägg" för mindre barn att kunna sitta bättre - Robust fotbroms (har vi uppskattat) - Regnskydd medföljer - Enkel att styra. Perfekt när ni fått ett syskon. Vi säljer eftersom storasyster tröttnat på vagn. Hämtas i Amhult, Torslanda (även möjligt på dagtid). Ring gärna!
Jättefin lägenhet i området Amhult, ljus och luftig med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Kakel i hallen även där med golvvärme. Parkett i vardagsrum, sovrum och klädkammare. Balkong från vardagsrum. Lägenheten ligger med fem minuters gångavstånd från Amhult centrum, där finns Apotek, mataffär, gymm etc. Ca 15 min från Torslanda torg och ca 20 min gångavstånd till hav och strand. Parkering finns till varje lägenhet. Sällan några problem att byta till större/mindre inom Amhult området om så önskas.