Till salu inom: ”

amerikanska koffertar säljes

Tidigare annonser till salu

Förvara dina saker i en häftigt nytillverkad originell koffert med amerikanska eller brittiska flaggan på och skapa den rätta New England-stilen. Kofferten är kantad med brun läderimitation och har dekorativa nitar i mässing. Kofferten har ett stiligt metallås och på kortsidorna var sitt bärhandtag i metall. Praktiskt klädsel i matt konstmaterial på utsidan. Insidan är klädd i mörk textil. Köp alla tre storlekar! Funkar utmärkt att förvara koffertarna i varandra. Varorna är helt nya och säljs till högstbjudande på enkrona.se som är ett auktionsbaserat varuhus på internet. Utropsspris för samtliga varor är alltid 1 kr. Följ länken för mer info och för att bjuda på varorna. Utforska även våra andra auktioner!
Nu säljer jag några fynd från nätet som inte passade i mitt hem men kanske i ditt. De inhandlades för mindre än två månader sen, är helt nytillverkade men har en skön retrokänsla. -Kuddar, brittiska och amerikanska flaggan. Beiget tyg på baksidan B46cm, H30cm 150 kr/st - Väggklocka. Vintagelook med text "Gare du Nord" Diameter: 34cm 150kr -Småkistor/koffert: Prydda med brittiska flaggan och skinnimitation och nitar på kanterna. Praktiska att förvara prylar i. Den mindre: H:20cm, B:40cm, D:25cm 300 kr Den större: H:25cm, B:50cm, D:30cm 400 kr Pris kan diskuteras vid snabb affär eller köp av alla prylar.
Forum. 2006. 484 s. Inbunden. Förlagsband med skyddsomslag. Gallrat biblioteksexemplar. 834 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Mycket fint exemplar. Biblioteksutrustat (inplastat med stämplar, etiketter, kortficka, signummärkning etc). Oläst. Lätt gulnat boksnitt, för övrigt i nyskick. I en gammal, sliten koffert görs ett fantastiskt fynd: en pappersbunt som visar sig vara ett manuskript skrivet av den brittiske 1800-talspoeten lord Byron. Ada, grevinnan Lovelace, en briljant matematiker och Byrons övergivna dotter, lyckas rädda det hemliga manuskriptet från att förstöras. Under de sista tragiska och smärtfyllda månaderna i hennes unga liv går hon igenom texten i ett försök att lära känna och komma nära sin frånvarande, berömde far. "Lord Byrons roman" är en roman med många bottnar. Det är en berättelse om den gotiska, storslagna roman lord Byron kunde ha skrivit, men också ett porträtt av två, starka unga kvinnor: dottern Ada och Alexandra, en amerikanska som många år senare under en vistelse i London påträffar det kodade manuskriptet ...
Amerikanska koffertar till salu 400 kr/styck Ring eller mejla 070-3176742
Nu säljer jag mina älskade koffertar. Det tar lite emot då det är helt fantastiska. Men det passar tyvärr inte till nya soffan. Nu söker mina små hjärtan ett nytt hem. Har även två kuddar och en filt i s samma matchande tema som får köpas med för 400:- om man är sugen.