Till salu inom: ”

amerikanska frimärken frimärke lincoln frihetsgudinnan säljes

Tidigare annonser till salu

Eftersom jag inte är intresserad av frimärken säljer jag den här samlingen som jag har haft ett tag nu. Jag vet inget om frimärken så här kan finnas en chans att göra fynd. I det stora albumet är frimärkena ordnade efter årtal 1877-1997 det är 23 sidor med frimärken och de flesta är fulla. Det lilla albumet är knappt halvfullt och där står inga årtal men det äldsta frimärket där är från ca 1900. De lösa frimärkena är från 1910 och framåt, de flesta är stämplade men det finns några få ostämplade men de är ganska nya. Är det flera som är intresserade av samlingen är det budgivning som gäller. Vill du slippa budgivning så ge mig att bra bud.
Vill inte peta för mycket på dom, men kan se från år 1918, finns säkert dom som är äldre oxå fram till 70 talet ser de ut att vara. Mest svenska frimärken ser de ut att vara, finns finska, danska bla oxå. Endel sidor är proppade med frimärken o endel är mindre på. Albumet är Ca: 21,5 cm x 18 cm x 2,5 cm Undrar du något så maila 300kr Kan du inte hämta så kan jag skicka o då tillkommer frakten.
Har en hel del frimärken både i häfte och lösa från olika årtal, speciellt två häften från 1973 som det enbart saknas ett par stycken från att vara helt orörda, flesta frimärken i mkt gott skick. Åsa-Nisse från 1980, se bilder, finns för många olika motiv och värde för att skriva om. Finns även orörd rulle frimärken 200st a 1:-, samt en öppnad av annan valör. Skambud undanbedes. Alla frimärken finns ej med på bild.
Amerikanska frimärken (frimärke,Lincoln,Frihetsgudinnan,USA)
Amerikanska frimärken (frimärke,Lincoln,Frihetsgudinnan,USA)