Till salu inom: ”

amerikanska fåtöljer säljes

Tidigare annonser till salu

Stora amerikanska soffor till salu till högstbjudande! 3:sits 2,40l , 1m djup och 80 hög ( med träbenen, går att skruva av) 2:sits ca: 1,80 vet inte exakt lång, 1m djup och 80 hög Finns ett märke efter en plattång på ena armstödet på 2:an men täcks lätt över med tex en filt! Annars i topp skick! 3-4år gamla Nypris: 32000:- Fynd om du har plats! Maila eller ring!
3a + 2a fräch och hög kvalite säljes. 2 st amerikanska bekväma fåtöljer med höj och sänkbart fotstöd och reglerbar rygg säljes. Nypris 3a+2a 10200:- Nu 2000:- Nypris Fåtölj 8275:- st. Nu 900:-st Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fåtölj Ekeby från Englesson är en möbel med inspiration från den amerikanska östkusten i mörkbetsad ek och vit klädsel. Det fina med dom är att de passar in de flesta miljöer. Säljes pga av att frugan är extremt inredningsintresserad och har en tendens att köpa mer än som får plats. Ny pris: 6 800kr st, ska vi säga 6000kr för båda? De är ju ändå så gott som oanvända och i nyskick.
Hej! Säljer nu min amerikanska soffgrupp med bord pga flytt! I soffgruppen ingår: Soffa 3sits Soffa 2sits Fåtölj med fotpall Bord Mycket sköna soffor, hög komfort! Alla dynor/kuddar är vändbara för att få ett annat mönster och utseende på soffgruppen. Katten har klöst lite på ena sidan på båda sofforna därav det låga priset. Mvh Linus
Amerikanska hantverk klädd i ett kraftigt.tjock överfetteat anilinläder. Nozagfjädrar och resårkärna garanterar läng livslängd och gör den till vår "top of the line" soffor känns behagligt sval i värme och angenämt varmt i kyla. Anilinlädret är mycket mjuk och smidigt Porerna är öppna och andas,vilket ger en härlig läderkänsla. Variation i struktur och mjukhet förekommer, Denna lädertyp kräver MINDRE underhöll- MÅTT 3SITS-231*97*97 2 sitts 183*97*97 gammal pris 32000kr