Till salu inom: ”

amerikansk polisbricka säljes

Tidigare annonser till salu

amerikansk ford med v8 diesel och aut. bilen har gått ca 13000mil.det mesta i utr. nyren elverk, 6 nya däck, ac i förarcabin,ac i bodelen,3 oberoende värmesystem inkl elpatron,kyl och frys,kassett toa,varmvatten,micro,4 lågigt gasolkök,markis,plattv,dvd,2 cd m fjärr,cykelställ,plattform för mc,vit skinngrupp med bäddsoffa,totalt 6 bäddar fördelade på 3 dubbelbäddar,parkettgolv,gaslarm,mkt mysbelysning,står uppställd på bergafjärdens camping utanför sundsvall med 50 meter till havet.altan och tält medföljer för den som ev vill behålla platsen som jag kan överlåta..pris 249000kr. jag kan ev ta en husvagn för max 100000kr i inbyte.visas efter ök. ring 0739 499 482.jörgen.
Cesar är en renrasig Amerikansk bulldog på snart 5 år. Då vi fått barn känner vi att vi inte alls har den tid en stor hund som Cesar behöver, och känner att Cesar hade mått bättre av att bo hos en familj som har all den tid och kärlek han behöver. Cesar är väldigt lugn och snäll hund. Cesar går väldigt bra ihop med våra katter, men tyvärr oftast inte med andra hundar. Vi vill att Cesar kommer till ett tryggt och bra hem, och vill ej att han kommer till en lägenhet. Skriv gärna och berätta lite om vem ni är, och om vilket hem ni kan erbjuda cesar. Då cesar är som en familjemedlem för oss, är hemmet han kommer till viktigare för oss än priset på honom. (Du som funderar på att köpa Cesar för att tjäna en extra slant på att sälja honom vidare, gör dig inte besväret)
Nu med sorg i mitt hjärta säljer jag min lilla vovve Xena. Xena är amerikansk bulldog. Hon är 7 mån. Hon är världens mysigaste hund som älskar att träffa nya folk och djur! Hon är van vid katter och andra djur även hästar. Xena är rumsren. Hon kan gå lös utan att sticka. Hon har hela sin framtid framför sig och vill gärna bli utbildad. Hon älskar att spåra. Hon säljs inte till kamp eller som en symbol för styrka. Om du vill köpa henne ska du ha tid för henne. OBS: Hem viktigare än pris! Meila eller ring om du är intresserad!
amerikansk polisbricka med äkthetscertifikat. vikt: 30g storlek: ca 50mm Färg: silver,guld,blå och vit
Bra Böcker | Utg. 2012 | Pocket. | 475 s. | 9789170029868 | Denna bok är förlagsny. | Originaltitel: True Blue | Språk: Svenska | Ämnesord: Amerikansk skönlitteratur i översättning | ------ Mer info: Mason Mace Perry var en kontroversiell polis i Washington tills hon blev kidnappad och ditsatt för ett brott hon inte begått. Hon förlorade allt polisbrickan, karriären, friheten och satt två år i fängelse. Nu är hon tillbaka på utsidan, fast besluten om en enda sak: att bli polis igen. Hennes enda chans att komma tillbaka är att lösa ett stort fall på egen hand och därigenom bevisa att hon är värdig polisuniformen. Trots att hennes syster är polischef och står på hennes sida, måste hon arbeta i skuggorna. En hämndlysten federal åklagare gör nämligen allt för att skicka tillbaka henne till fängelset. Det är då Roy Kingman kommer in i hennes liv. Roy Kingman är en ung advokat som arbetade med samhällets mest utsatta medborgare innan han tog ett välavlönat jobb på en advokatbyrå i Washington. Mace och Roy träffas efter att han hittat liket efter en kvinnlig kollega på advokatbyrån. Utredningen av advokatens död avslöjar överraskande hemligheter från både den privata och offentliga sektorn i huvudstaden. Det som började som ett rutinärende tar snart en fruktansvärd och oväntad vändning ""En gastkramande thriller och invecklad mordhistoria från en mästerlig historieberättare."" - The Daily Beast ""Med action som aldrig tar slut, spänningsfyllda scener och trovärdiga karaktärer, kommer David Baldaccis ""Till varje pris"" hålla kvar läsarna till sista sidan. Ett invecklat pussel av mord och konspirationer i den mäktigaste staden i världen."" - DC Books Examiner | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. OBSERVERA: DENNA BOK KOMMER VI INTE ATT KUNNA SKICKA FÖRRÄN EFTER SJUNDE JANUARI.