Till salu inom: ”

amerikansk polisbil dodge charger 5.7 hemi säljes

Tidigare annonser till salu

Ballaste bilen i stan. Vill du jaga buset, kompisar och annat löst folk- här är din chans till uppmärksamhet (och inkomster, om du vill, jag har fått förfrågningar från både filmbolag, svensexor och möhippor)! Polisbil NYPD, fullt fungerande med ljus, ljud och högtalare... Svenska polisen hejjar glatt, så länge du INTE sätter på nyss nämnda! Nybesiktigad som den är. Info: Automatisk växellåda, En mycket läcker specialversion/Poilsbil av Chargern med mycket attityd, 5.7L HEMI V8, AC, Airbag förare & passagerare, Antisladdsystem, CD-stereo, Elhissar fram och bak, Elspeglar, Elstol förare, Farthållare, Fjärrstyrt c-lås, Eventuellt byte till Tahoe, Suburban, Escalade eller annan SUV. Se bilen på kanal 5 nu i veckan, 28 el 29 mars kl 19.00: http://allttillsalu.kanal5.se/index.php?v=1510428194001. Eller en annan kul film på www.nasmark.nu där jag använder bilen i jobbet! Måste tyvärr sälja den nu eftersom mina tavlor får inte plats i bilen. OBS endast mail, tack: catrine@nasmark.nu
Ballaste bilen i stan. Vill du jaga buset, kompisar och annat löst folk- här är din chans till uppmärksamhet (och inkomster, om du vill, jag har fått förfrågningar från både filmbolag, svensexor och möhippor)! Polisbil NYPD, fullt fungerande med ljus, ljud och högtalare... Svenska polisen hejjar glatt, så länge du INTE sätter på nyss nämnda! Nybesiktigad som den är. Info: Automatisk växellåda, En mycket läcker specialversion/Poilsbil av Chargern med mycket attityd, 5.7L HEMI V8, AC, Airbag förare & passagerare, Antisladdsystem, CD-stereo, Elhissar fram och bak, Elspeglar, Elstol förare, Farthållare, Fjärrstyrt c-lås, Eventuellt byte till Tahoe, Suburban, Escalade eller annan SUV. Måste tyvärr sälja den nu eftersom mina tavlor får inte plats i bilen. Vinterdäck ingår (kostade 8.000kr) Mailar fler bilder vid intresse.
Äkta amerikansk polisbil, riktig blickfångare. Mycket väl omhändertagen. Servad och lite fel åtgärdades innan vintern för över 20 lök. Går som en klocka. Ca 400 ponnysar på bakhjulen. Drar ca 0.9 vid lugn körning på landsväg och motorväg. Säljes pga flytt. Såldes ut av polisen i USA pga ålder, så det är inget vrak som en del andra jänkare man ser på vägarna.
Äkta amerikansk polisbil. Såldes ut pga ålder, inte att jämföra med en del vrak som rullar på våra vägar. Maskinellt och utvändigt är den i topptopp-skick, invändigt finns lite mindre slitage och märken. Den besiktades i November, och dom tyckte den var så fin att dom ville se den igen. Fick en arbetsorder på framvagnsdetaljer, så dessa är nu åtgärdade. Lackade om hela bilen 2012, och fixade då alla repor och bucklor. Motorn renoverades när bilen kom till Sverige, för att säkerställa att allt var i bra skick. *18" LM fälgar med S-däck, hög profil. *styvare chassi, upphängning och förstärkt kaross. *Pushbumper i fronten, modell Setina PB400 *Blixtljus fram och bak samt takramp. Alla ljus fungerar. Takrampen är av modell Federal Signal Arjent SL. *Siren (Federal Signal SmartSiren ss2000ss. *Sökarljus i A1 stolpen (bra jäkla knuff i den), och "takedown" ljus i takrampen. *Wigwag i helljusen. *Rattväxel. *Komradio, motorola (fungerar ej). *Kamerasystem Digital Patroler DP2, komplett med kablar, kamera och hårddisk, men ej inkopplat. *Bakhjulsdriven. *ca 400 hk (uppskrämd ifrån fabrik pga polismodellen). Sen har vi allt vanligt skit som tillhör en modern bil, så som ABS, antisladd/spinn, originalstereo med cd/radio och aux, el-stolar, el-speglar, el-hissar, farthållare, hyfsat stort bagageutrymme, drar ca 1l/mil vid normal körning på landsväg och motorväg (inne i stan drar den naturligtvis mer). Vid jämn körning stänger motorn av 4 cylindrar och går då bara på dom resterande 4 för att bli så bränslesnål som möjligt, men gör en kickdown, så flyger du nästan ut genom bakrutan. finns däcktrycks sensorer som varnar för punktering eller lågt däcktryck. Denna bil är min stora kärlek, och har blivit ömt vårdad och mycket väl omhändertagen, med allt vad det innebär. och detta är en blickfångare utöver dess like. Vill du vara diskret och smälta in i mängden, då är inte detta en bil för dig. Men vill du synas, och vinna priser på utställningar, då har du en god chans nu. Allt är lagligt på bilen, har blivit stoppad av polisen ungefär en miljard gånger, och då har det handlat om att dom är nyfikna och vill titta. Det är naturligtvis INTE lagligt att använda ljusen och sirenen i trafiken, men det begriper du nog själv, men för säkerhets skull har jag monterat in en huvudströmbrytare, för att inte av misstag kunna slå på larmanordningen. Jag är på god fot med polisen, har aldrig buskört med bilen, eller använt larmanordningen på obehörigt sätt. Är du inte beredd att dega vad jag begär, så behöver du inte höra av dig. Är inte i behov av brevkompisar och liknande. Prutar du över telefon så lägger jag på direkt. Jag har ingen panik att sälja henne, och jag tillåter inte lustigkurrar som bara vill provköra för att det är kul. Komma och klämma och känna om du ska köpa? absolut, det går jättebra, men det är JAG som kör. Kan tänka mig att byta mot en Volvo XC70 05-08 plus pengar emellan. Drag och automat är dock krav isf, och helst diesel.