Till salu inom: ”

amerikansk eskimo hund säljes

Tidigare annonser till salu

Jag söker en seriös, kärleksfull foderfamilj till min tik. Efter ändrande familjeförhållanden så har vi tyvärr inte den tid som hon behöver. Hon är en blandras hund, mestadels amerikansk staffoshire terrier. Hon älskar alla människor, stora som små.Har många hundkompisar men har svårt för en del tikar. Hon älskar att simma, springa lös och ta långa promenader i skogen. (Ser gärna att hon kommer till någon i villa, helst landet). Jag söker en man/kvinna som är hundvan, bestämd och helst har erfarenhet av denna ras eller liknande. Skulle se att de var någon som har mycket tid att verkligen jobba med henne, hon tycker inte om att vara ensam henne får långa stunder. Jag ser det i första hand att hon ska vara ute på foder men kan så småningom tänka att om allt fungerar bra och hon trivs så kan vi eventuellt sälja henne. Endast seriösa svar.. Maila gärna och berätta vem du är så kontaktar jag dig om jag tror att du skulle passa Lilo. Måste dock vara i gävleborgslän.
Nu säljer vi Blanca och Puff Jagger. Deras pappa är en maffig renrasig amerikansk bulldogg och mamma är en amstaffhona. Dessa två hundar har verkligen blivit den bästa blandningen. De är tio månader. Blanca är mer lik en amstaff och Puff är lik en amerikansk bulldogg. Blanca är en tik och väldigt trevlig hund, leksen, glad, pigg och alert, som amstaffen. Puff J är en hane, som har fått sin pappas storlek, stor och tung och med en underbart charmig teckning, ett brunt öra och ett prickigt. Väldigt snälla och barnvana. Chippade, vaccinerade, veterinärsbesiktigade vid tio v utan anmärkning. Optimalt är att båda hundarna hamnar i samma hem, men inget krav. Är ni intresserade maila och skriv lite om er själva, hur ni bor, er hundvana etc och telefonnummer, så hörs vi.
Av 4 underbara blandis valpar alla hanar födda 131121 finns nu 3 kvar och dom väntar på nya hem. Just nu huserar dem i vårat kök. mamma zally är en blandras tik mellan amstaff och dogoargentino väldigt snäll och lojal. Pappan är också av blandras mellan ambulldog och dogoargentino otroligt klok snäll och lydig båda finns i hemmet. Dessa valpar säljes helst till familjer då de är den perfekta familje hunden. Men passar även som enmanshund När en valp tingas lämnas handpenning på 1500 som ej återbetalas vid ånger.dom är vana vid ljud som hör hemmet till och leker ofta med familjens 2 åring. Ring för mer info och bilder mvh Mia och Aki. Valparna kommer att vara : vet besiktad, chippad, vaccinerade och avmaskad. Van vid klo klipp. Kom och hämta hem oss den 16 jan då är vi redo för nya hem!
Vi har som första företag i Europa importerat ett parti Tether Tug från Amerika. Tether Tug är en helt ny aktiveringsleksak för hundar som gillar att kampa och "leka med trasan". Ett markrör fixeras i marken och i det stoppar man ner ett kraftigt glasfiberspö med en dragknut i andra änden. Det ger hunden full frihet att dra och möjlighet att rotera 360 grader runt spöt. Aktiveringsleksaken är ett lämpligt komplement vid försäljning på mässor, utställningar och tävlingar. TT finns i fyra storlekar S, M, L och XL för hundar i olika storlek. Det finns även en variant för inomhusbruk med en metallplatta som fixeras under ett soffben t.ex. Vi har ca 200 utomhusenheter och 20 inomhus. Vi har också några extra markrör och bollar. Läs mer om Tether Tug på tillverkarens hemsida www.tethertug.com och se filmer på deras YouTube-kanal https://www.youtube.com/channel/UCwSmR7q-ohgM9ceOTbU91fA Vi säljer hela vårt tillgängliga parti för inköpspris plus frakt och tull från USA. Kontakta oss för mer information, leverans och priser.
Kanu söker ett varaktigt hem där han kan bli älskad och ompysslad. Kanu är vaccinerad, veterinärbesiktigad och registrerad i Svenska Kennelklubben. Han är van vid barn och andra hundar och är mycket snäll och tillgiven.