Till salu inom: ”

amerikansk cykel säljes

Tidigare annonser till salu

En Chicagotillverkad Schwinn-cykel av årsmodell -74 i gott bruksskick säljes. Stålram av "bombsäker kvalitet": http://www.sheldonbrown.com/chicago-schwinns.html Cykeln är av racermodell med 10 växlar och är mycket ovanlig i Sverige. Ramstorleken passar dig som är ca 180 cm eller längre. Cykeln har ny sadel, men är i övrigt i 100% originalsskick. Pris: 850 :- (POK). Annonsen kvar = cykeln kvar. Ring eller skicka ett mail vid intresse.
Tja! Grabbens bmx står bara nu sen vi köpte dirtmtb till honom så nu säljer vi den till bättre behövande. Alltså en amerikansk mongoose pro bmx som mestadels befunnit sig på asfalt så ingen skogskörd eller rampkörd cykel. Har kollat runt lite här på blocket å det finns ingen billigare än denna som är orginal. Bra skick dock måste bakbromsen fixas (ny vajer sitter på men man måste köpa en låsning till bromshandtaget). Som sagt billigast på blocket!!
Säljer nu min helt underbara MTB av märket LOOK. Cykeln har 21 växlar av märket Shimano. Däcken är smala och anpassade för snabba turer på landsväg såsom i terräng. Färgen är vit med en svart och komfortabel gelé-sadel. Cykeln är inköpt 2002 och är endast lite använd, det vill säga att den rullat c:a 20 mil. Cykeln har på grund av lättja stått i värmegarage i fler år. Cykelns nypris var c:a 9000kr och den är i mycket fint skick!
Jag säljer min KHS Comp True Temper från slutet av 90-talet i bra bruksskick, som inte har används på ett antal år. 19 tums ram och 26 tums däck. Växlar fram Shimano Deore LX och växlar bak är Shimano XT. Nypriset var 7500 SEK. En mycket bra amerikansk kvalitetscykel, för den som vill testa på MTB till ett billigt pris. Bara att köra direkt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Uthyres! stort snyggt, fint möblerat rum, soffa , dubbelsäng, bar, "open closet" skrivbord, byråer, mm beläget på 1:a vån som enda rum i anslutning till toalett, kök/matsal i amerikansk stil, hallar ingång i etagelägenhet. Delat kök, dusch, tvättstuga i huset samt uteplats tillgång t cykel. Balkong Uthyres till normal person med ordnad ekonomi, rökare inga problem( utomhus dock) tyvärr inga husdjur pga allergi:( Du får dela lägenheten med tjej 45 samt son 20 år, normala , trevliga samt lagom sociala. Uthyres OMGÅENDE Deposition 3000kr.