Till salu inom: ”

amerikansk cocker spaniel tik omplaceras säljes

Tidigare annonser till salu

Halvfodervärd sökes till en buff (beige) tikvalp samt en svart tikvalp, bägge är 4 månader. Halvfoder innebär att valpen säljes med bibehållen avelsrätt på 1 valpkull, därefter tillfaller hunden köparen helt. 7-årig tik söker nytt varaktigt hem pga ändrade familjeförhållanden. Omplaceras till rätt hem utan kostnad. Välkommen att ringa eller maila vid intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tik född 2008 Renrasig Amerikansk cocker spaniel Vit & Svart Stamtavla Säljes enbart som sällskapshund , inga jakt prover är gjorda Försäkrad ( Olycksförsäkring ) Övertas Hon står högt i rangordning , så bästa alt är att hon får vara ensam hund Funkar ej med katt Foder ( För känslig mage & hud ) är det enda som funkar Utöver detta är hon frisk & pigg för sin ålder och mycket social av sig , vill vara nära sin matte / husse Inga oseriösa bör höra av sig / eller ni som är ute efter enbart bilder Priset ( symboliskt Summa ) Orsaken till Omplaceringen är privata skäl
Hej Jag har en Amerikansk Cocker Spaniel tik som vi nu tyvärr måste omplacera. Hon fyller 4 i Mars. Hon är Skk reggad. Jag har nu insett att Lizzy och jag inte passar ihop. Hon behöver komma till någon som vill Tävla Lydnad eller Viltspår med henne. Hon är tävlad i Agility, Freestyle och Lydnad sen innan. Hon är en trevlig dam som har tydlig på och av knapp. Älskar att jobba och lära sig nya grejer. Lizzy har påbörjat utredning för Allergi och Kommer behöva gå yttligare utredningar hos veterinären. Lizzy har separations ångest och går inte att lämna hemma utan att hon skäller och ylar. Dock har jag inte tränat så mycket ensam träning då jag är arbetslös. Men det går bra att lämna henne någon timma med hund kompisarna. Jag vill att ni ska ha stadig ekonomi. Skicka ett mejl om du är intresserad, om hur du bor, hur din familj ser ut. osv. Så berättar jag mer om henne. Jag vill helst att hon ska hamna i närheten. Jag säljer henne för en symbolisk summa Hemmet är viktigare än pengarna.
Am. Cockerspaniel Tik född i Feb. -12, heter Berta. Hon är en väldigt glad hund, vill vara med överallt och har en will to please. Registrerad i SKK, äldre än 8 veckor. Omplaceras pga. förändrade arbetsförhållanden.
Nellie är en jätte rar liten blandrastik. Hon är född 2013-05-08 och såldes som 8 veckors valp till en familj. Redan efter 3 månader kom hon tillbaka till oss igen, då hade hennes nya familj inte tid att ha hund längre. Hon är en glad och mycket tillgiven tjej men som inte är så kaxig i nya bekantskaper. Hon behöver lite tid på sig att lära känna nya personer. Hon har bott hos oss igen sedan vi hämtade hem henne och hon skulle nu må bra av att hitta en egen familj igen. Hon bor idag på landet med flocken, mamma, pappa och två andra hundar, katter och hästar. Nellie älskar när hon får vara med och det bästa hon vet är långa promenader och mys i soffan. Nellie omplaceras av uppfödaren till kärleksfullt hem där det finns hundvana och där Nellie får det hon behöver. Berätta vad du har att erbjuda Nellie. Nellie har alltid varit frisk och är försäkrad. Mamma till Nellie är Emma, en liten blandras tik (Cavalier king Charles / Amerikansk Cockerspaniel. Mamma till Emma är Bodil som är renrasig Cavalier King Charles och Pappa är Lukas som är Cavalier King Charles och Amerikansk Cocker spaniel. Emma är helt underbart snäll. Hon är pigg och glad och hänger med på allt du vill. Pappa är Birk, han är en renrasig Chinese Crested Dog eller Powder Puff om man så vill. En super trevlig och mjuk kille som är glad och som gärna är där du är. Bild 1 Nellie (helklippt), Bild 2 Nellie´s pappa och mamma, bild 3 Nellie med päls. Hem är mycket viktigare är pris.