Till salu inom: ”

amerikansk brandpost säljes

Tidigare annonser till salu

Kidde Sweden AB är ett helägt dotterbolag till UTC Fire & Security, världens ledande brandsäkerhetsföretag, med en omsättning på över 35 miljarder och 43 000 anställda i 27 länder. Kidde Sweden har huvudkontor i Stockholm och är geografiskt heltäckande via våra åtta regionkontor men också via ett väl utvecklat nätverk av partners och återförsäljare. Vi har en heltäckande verksamhet inom brandskydd och brandsäkerhet med bl a försäljning och service av brandsläckare, brandposter, brandlarmssystem och gassläck anläggningar. Försäljningen sker under mycket kända varumärken som Tempus, Noha, Angus och Argonite Beskrivning Vill du ansvara för redovisningen och utvecklingen av ekonomistyrningsprocesser i ett helägt amerikanskt dotterbolag? Personliga egenskaper Vår blivande Redovisningschef är en strukturerad person som drivs av att bygga, utveckla och förbättra processer samt rutiner. Din förmåga till helhetssyn är värdefull och du driver arbetet framåt mot både kortsiktiga och långsiktiga mål. Din samarbetsorientering samt din sociala förmåga hjälper dig i ditt dagliga arbete. Kvalifikationer Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom samt redovisningsansvarig i olika typer av bolag och branscher. Det är meriterande om du har erfarenhet av rapportering till USA samt av att arbeta i en amerikansk koncern.
Brandpost från alabama i orginal skick. (ett måste i trädgården eller på uppfarten.
En äkta Amerikansk Brandpost i gjutjärn,mycket fin,lämplig som vattenkonst i trädgården,Heltufft utseende...kan även bli en fin garageprydnad...vikt ca 80kg.USA Nostalgi,ring Kenneth 0703702709
Vill du ansvara för redovisningen och utvecklingen av ekonomistyrningsprocesser i ett helägt amerikanskt dotterbolag? Kidde Sweden AB är ett helägt dotterbolag till UTC Fire & Security, världens ledande brandsäkerhetsföretag,med en omsättning på över 35 miljarder.  Vi är idag 43 000 anställda i 27 länder, med ambitiösa expansionsplaner både när det gäller produkter och geografi! Kidde Sweden har huvudkontor i Stockholm och är geografiskt heltäckande via våra 8 regionkontor men också via ett väl utvecklat nätverk av partners och återförsäljare. Vi är drygt 130 anställda som omsätter ca 200 mkr i år. Utöver det har vi dotterbolag i Finland. Vi har en heltäckande verksamhet inom brandskydd och brandsäkerhet med bl a försäljning och service av brandsläckare, brandposter och fasta släckanläggningar. Försäljningen sker under mycket kända varumärken som Tempus® , Noha®,  Angus® och Argonite®.  Din roll som RedovisningschefEkonomiavdelningen på Kidde består i dagsläget av fyra personer, en ekonomiassistent, en controller, en redovisningschef samt ekonomichefen. Redovisningschefen rapporterar till Ekonomichefen och är ansvarig för redovisningen i det svenska bolaget. Som Redovisningschef på Kidde kommer du att ha stort fokus på utveckling av rutiner och processer. I rollen som Redovisningschef ingår bland annat arbete med månads- och årsbokslut samt kontinuerlig rapportering till USA. Vidare ansvarar du för det löpande arbetet med kontoavstämningar, inventarieregister, skattedeklarationer, cash flow analyser, inter-group förfaranden samt inkomstdeklarationer.Kidde arbetar enligt SOX samt US GAAP principer så det är viktigt att den blivande Redovisningschefen är välbekant med dessa arbetsmetoder. De system som används i dagsläget är Hyperion för rapportering, ASW samt Excel.Vem söker vi?Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom samt redovisningsansvarig i olika typer av bolag och branscher. Det är meriterande om du har erfarenhet av rapportering till USA samt av att arbeta i en amerikansk koncern. Vår blivande Redovisningschef är en strukturerad person som drivs av att bygga, utveckla och förbättra processer samt rutiner. Din förmåga till helhetssyn är värdefull och du driver arbetet framåt mot både kortsiktiga och långsiktiga mål. Din samarbetsorientering samt din sociala förmåga hjälper dig i ditt dagliga arbete.  Sök redan idag!Denna rekrytering sköts av Adecco Rekrytering. Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka in CV samt personligt brev så snart som möjligt dock senast den 26 februari. Vid frågor är du välkommen att kontakta Ingrid Hammer Larses på telefon 08-100 500.  
Kidde Sweden AB är ett helägt dotterbolag till UTC Fire & Security, världens ledande brandsäkerhetsföretag,med en omsättning på över 35 miljarder.  Vi är idag 43 000 anställda i 27 länder, med ambitiösa expansionsplaner både när det gäller produkter och geografi! Kidde Sweden har huvudkontor i Stockholm och är geografiskt heltäckande via våra 8 regionkontor men också via ett väl utvecklat nätverk av partners och återförsäljare. Vi är drygt 130 anställda som omsätter ca 200 mkr i år. Utöver det har vi dotterbolag i Finland. Vi har en heltäckande verksamhet inom brandskydd och brandsäkerhet med bl a försäljning och service av brandsläckare, brandposter och fasta släckanläggningar. Försäljningen sker under mycket kända varumärken som Tempus® , Noha®,  Angus® och Argonite®. Beskrivning Vill du ansvara för redovisningen och utvecklingen av ekonomistyrningsprocesser i ett helägt amerikanskt dotterbolag? Personliga egenskaper Vår blivande Redovisningschef är en strukturerad person som drivs av att bygga, utveckla och förbättra processer samt rutiner. Din förmåga till helhetssyn är värdefull och du driver arbetet framåt mot både kortsiktiga och långsiktiga mål. Din samarbetsorientering samt din sociala förmåga hjälper dig i ditt dagliga arbete. Kvalifikationer Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom samt redovisningsansvarig i olika typer av bolag och branscher. Det är meriterande om du har erfarenhet av rapportering till USA samt av att arbeta i en amerikansk koncern.