Till salu inom: ”

amerikanare cab säljes

Tidigare annonser till salu

Camaro RS Cab, ny besiktigad 5/5 utan anmärkning, skattad. Välldigt fin i lacken, går mycket bra i motor och låda. Renoverad växel låda för 1,5 år sedan med nytt skal,nya lameller och renoverad turbin. Härligt ljud och mycket skön att köra. Finns så klart små saker att fixa, men vad vore en amerikanare utan små pyssel. 305 TBI och 700 låda, 180 hk. AC ur funktion, CD-stereo med fjärr. 80% däck kvar. Ring för mer info, pris kan diskuteras, men ej per tel. Fler bilder kan skickas per mail.
Möt våren nercabbat i en Chrysler Stratus! Den går bra o billigt ca:0,7-0,8 l/mil Besiktad o nyskattad,elspeglar ,elcab,nytt batteri,nya bromsar m.m 37000kr el. bud.Kan ev ta en billigare amerikanare eller pickup som delbet. Extrauppgifter Märke: Chrysler Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Stratus Hästkrafter: 130 Hk I trafik: 2010-04-20 Motorstorlek: 2497 cc Biltyp: Cab CO2-utsläpp: 236 g/km Färg: Mörkgrön
Tänkte kolla om det finns något intresse för min pärla! Nissan Almera GTi -99 i mycket gott skick. Startar i alla väder och är mycket pigg och rolig att köra. Haft den som pendlar bil. Kör den mjukt och fint och den drar ca. 0.7-0.8mil. Allt fungerar och är i väldigt gott skick! Byggd på fabrik i Japan tillskillnad från många andra Almeror som är ihopsatta i Europa. En riktig pärla helt enkelt. Några små repor i lacken anners kanon lack. Nya Hankook dubbdäck ingår. Pris: 30.000:- Ev. byte: Amerikanare, eller Cab i samma prisklass.
Audi 80 Cab i bra skick Mycket slitdelar är utbytta Allt i bromsväg runt om, batteri, startmotor, Alla bussningar i framvagnen m.m Olja och filter bytt var 700de mil i min ägo Bilen är fin i lacken och går väldigt bra i motor och låda. Men den är från 92 så allt är inte i nyskick. Bytes mot.. Kom med förslag! Gärna amerikanare. Kan ge och ta pengar emellan.
Hallå Tänkte sälja min underbara sommarbil till förmån för studier. Den har vad jag tycker en amerikanare ska ha. vit bil med röd skinnklädsel. Automat. och V8. Den har rost på ett litet ställe i golvet och skinncabben är i behov av nyttskinn/tyg. I övrigt väldigt fin orginalbil. Skickar gärna bilder vid förfrågan. Om det är något ni undrar är ni välkomna att höra av er.