Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Mercedesdelar från en 250s 1968, Lite blandat på en pall som en 250 s motor (defekt?), kardan insug, förgasare, kylare, topplock och annat som kan ses på bilderna. 800:- för allt. Röda stolar och baksäte i hyggligt skick, det finns något litet hål och skavanker här och var, så skall du ha en inredning i toppskick är den här nog inte för dig, men räcker det gott med en inredning som är fräsch så är den helt ok. 2000:- Kan tänka mig byte mot hyggliga stötfångare och/eller Amerikalampor. Svarar inte på mejl, ring om du är intresserad. Jag skickar inte heller, så en köpare får hämta här.
1) Fin klassisk bordslampa "bibliotekslampa" med grönt glas på utsidan och vitt inuti. Lampskärmen går att vinkla. Lampfoten i mässing. Lampan är i mycket fint skick! Lampans höjd är ca 38 cm och bredd på den gröna skärmen är ca 25 cm. Detta är alltså den "större" modellen av denna lampa. Nypris: 850 kr Pris: 500 kronor 2) Röd lampa - vintage stil med lampskärm av gulliga rosor. Fot i snidat trä cirka 53 cm hög. Skärm ca 16 cm i diameter. Köpt i en antikbutik i Gamla stan för 700 kr. Säljes för 350 kr.
Jag säljer en mycket fin bibliotekslampa/skrivbordslampa/bordslampa med grön glasskärm från Cottex. Svart sladd. I fint felfritt fungerande skick. Lite skavd nedtill på glasets framsida, men jag har aldrig stört mig på det och då är jag en väldigt pedantisk person. Höjd: 34 cm Diameter fot: 19 cm Mått glasskärm: 22 cm * 13 cm * 9 cm Pris: 400 kr eller högstbjudande
En mys-takkrona med tre svagt aprikosfärgade glasskärmar, kristall droppar och snurrade snörtofsar. Själva ställningen är i brons färgad metall. Skick: Gott skick, ej testad men öppet köp på belysning om det är fel på elen. Uppge artikelnummer 90346. Om företaget På ReFurns hemsida kan du boka möbler direkt utan köptvång. Vi hjälper också till att boka via mejl eller telefon men det är öppet dygnet runt via hemsidan och det är alltid först till kvarn att boka. Vi kör saker från lagret i Stjärnhov och Hemmesta till butiker i Stockholm. Då tillkommer 35 kr för tjänsten men det är inte köptvång. När det gäller Nyköping och Vagnhärad kontakta dem direkt.
Begagnad men i gott skick. Jordad sladd om 1,5 m. Hel och fin emaljskärm. Lyser varmare grön än som framgår av bilderna. Endast avhämtning