Till salu inom: ”

amerigo vega säljes

Tidigare annonser till salu

Svart Amerigo Vega, 17", +3 (vid). Vega CC har ett flat säte som är riktigt mjukt och ger en väldigt nära känsla till hästen. Ganska stora stöd för skänkeln som är mjuka och sitter högt. Man blir fint placerad korrekt i sadeln utan att man får känslan av att sitta fast. CC´n är ursprungligen en islandsmodell men som har blivit väldigt populär även bland dressyrryttare. Kort anläggningsyta så den passar ponnier och islänningar med kort rygg. Sadeln är i utmärkt skick och har mest haft stigläderna på insidan så den har inga slitningar på kåpan.
Svart dressyrsadel från Amerigo. Modellen Vega Dressyr har ett uppbyggt säte för ryttaren. Passar hästar med normal manke och relativt rak rygg som sluttar uppåt till korset. Ullstoppade bossor. Sadeln är uttagen 2007. I mycket bra skick, endast små märken efter stiglädren. Sätet är 17 tum, bomvidden +1,5 vilket är normal mot vid. För mer info och fler bilder se www.hastkuren.se. Sadlarna skickas gärna och öppet köp lämnas. Du kan enkelt beställa dessa sadlar i vår Internetbutik. Välj mellan att betala mot faktura, kort, förskottsbetalning eller avbetalning. Du kan också besöka vår butik i Veberöd.
Helt ny ridsadel Amerigo Vega icelandic 17" +2,5 Svart Vega icelandic passar hästar med en normal manke och relativt rak rygg som sluttar uppåt till korset. 15000 kronor eller högstbjudande 070-114 77 88 Charlotte
Svart, 17"N, +1,5. Uttagen 2007, bomgaranti kvar. Sparsamt använd. Säljes då både jag och hästen vuxit ur den! 18000:-
Mycket välvårdad svart Amerigo Vega hoppsadel inköpt juli 2009 stl 17, vidd +1,5. inkl stigläder.